TORNAR

Sis escoles de l'Anoia participen en la Mostra Sambori d'Òmnium

Enguany els premis Sambori s’han transformat, passant d’un concurs literari individual a una mostra de creacions culturals col·lectives en llengua catalana

cultura
Dimecres, 22 juny 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest any el Sambori ha canviat de format. Després de quinze anys de trajectòria convocant uns premis literaris per a infants i joves, enguany s'han reconvertit en una mostra de creacions culturals en llengua catalana, ja siguin en forma de literatura, arts escèniques, arts plàstiques, música, audiovisuals, o interdisciplinaris. Un altre canvi és que si fins ara els alumnes podien presentar-s'hi a títol individual, ara són els centres educatius que s'hi presenten i les obres –sempre en format vídeo- passen a ser d'autoria col·lectiva.

Un total de sis centres educatius anoiencs han presentat els seus treballs a la Mostra Sambori d'enguany: l'Escola Marta Mata de Vilanova del Camí, l'Escola Montbou - ZER El Ventall de Santa Margarida de Montbui, l'Institut Badia i Margarit d'Igualada, l'Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí, l'Institut Montbui de Santa Margarida de Montbui i l'Escola Maristes d'Igualada. Tots els centres participants han rebut un obsequi i un diploma d'agraïment.

Des d'Òmnium Anoia fan "un molt bon balanç" de la participació de les escoles de la comarca a la Mostra Sambori de creacions culturals en llengua catalana, agraeixen a totes les escoles participants i conviden a la resta de centres educatius de la comarca a presentar els seus treballs a la Mostra Sambori de 2023. Hi poden participar tots els centres d'educació primària, secundària obligatòria, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà en centres educatius d'arreu dels Països Catalans. Les bases es poden trobar en aquest enllaç.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.