TORNAR
PUBLICITAT

El Somiatruites rep per tercer any la distinció Bib Gourmand de Michelin

Consideren que ”és un restaurant que ofereix una cuina actual i divertida”

cultura
Dissabte, 5 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La capital de l'estat era escenari de la festa Bib Gourmand que organitza la Guia Michelin i que servia per reconèixer als millors negocis de restauració de la península. Segons  la  pròpia guia, aquest reconeixement destaca aquells restaurants que "ofereixen una cuina d'alta qualitat a un preu ajustat i totalment assumible".

PUBLICITAT

Andrés, Zhou Mengxi i Díaz, a MadridPer tercer any, el restaurant igualadí Somiatruites és present a la Guia Bib Gourmand de Michelin. Aquest divendres 4 d'octubre, es recollia el distintiu Bib Gourmand de Michelin, un reconeixement als restaurants que ofereixen una bona relació qualitat-preu (menys de 35 euros en els establiments d'Espanya i menys de 30 euros a Portugal). Representaven l'equip del Somiatruites el co-propietari Xavier Andrés, la co-xef,  ZhouMengxin i elcap de pastisseria,Mauricio Díaz, en la festa que tenia lloc a Madrid.

La inclusió del restaurant igualadí com a Bib Gourmand a la Guia Michelin 2019 es feia pública el novembre del 2018, però no ha estat fins aquest mes d'octubre que s'han atorgat les distincions, aprofitant el 22è aniversari del reconeixement i la publicació de la Guia Vermella Bib Gourmand, una guia editada per Michelin on es mostren exclusivament els restaurants  amb aquesta distinció i que  compta  amb aquest títol 'Buenas meses a menos de 35 euros'.

Consideren el Somiatruites "un restaurant que ofereix una cuina actual i divertida, de base tradicional però amb gustos molt marcats, un gran menú de migdia i postres sorprenents". La Guia Vermella no deixa de banda l'indret on s'ubica el restaurant "una antiga adoberia ubicada al costat del Museu de la Pell d'Igualada" i elogien "un interior amb estètica industrial, amb les parets de pedra i totxo vist, mobles de disseny i cridaners retalls de cuir al sostre, fent l'ullet a l'historia de l'edifici".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.