TORNAR

El Taller de Patchwork de Capellades fa entrega de dos domassos al Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia

L’autora de les obres és Flora Legaspi i la donació dels domassos es va fer en el marc de la Festa Major de Vilanova d’Espoia

cultura
Dissabte, 17 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia rep per sorpresa en el marc de la Festa Major, la donació de dos domassos fets pel Taller de Patchwork de Capellades. Els dos teixits artesanals han presidit durant la Festa Major la balconada del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia.

PUBLICITAT

En el marc de la Festa Major de Vilanova d’Espoia i com a acte sorpresa, membres del Taller de Patchwork de Capellades, a través de la presidenta del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia van fer donació a Jaume Riba, alcalde de La Torre de Claramunt, de dos domassos fets durant el taller. La donant de les obres va ser la Flora Legaspi i en l’acte hi van assistir com a testimonis, la Roser Teixidó i l’Antonia Bernadet, professores totes dues del Taller de Patchwork de Capellades.
Els dos domassos tenen forma lleugerament rectangular, amb el fons de color granat i els escuts al centre. En un s’hi ha reproduït l’escut del municipi de La Torre de Claramunt, amb la torre blava en un primer pla i el mont floronat del llinatge Claramunt a banda i banda. El segon mostra l’escut del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia, amb la flor de lis sobre la Senyera.
La donació es va celebrar amb una Acta de Donació formal que en testimonia l’efemèride:
 
Acta de Donació
En el dia d’avui, 2 d’agost del 2019, i en presència de l’alcalde Sr. Jaume Riba Bayo, la presidenta del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia Sra. Josefina Solé Castells, de la donant Sra. Flora Legaspi Iglesia amb les Sres. Roser Teixidó Bou i Antònia Bernadet Rius, professores del Taller de Patchwork de Capellades i amb l’acomanyament de socis, veïns i amics de Vilanova d’Espoia i el seu entorn, es procedeix a:
La presentació, inauguració i donació de dos domassos confegits a l’esmentat taller de patchwork per la donant Sra. Flora Legaspi Iglesia, sota el bon mestratge de les seves professores, Sres. Teixidó i Bernadet.
La donació per la Sra. Flora Legaspi de l’obra de patchwork, en aquest acte formal, davant els testimonis esmentats, donació que amb gran satisfacció i agraïment accepta El Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia, manifestant els presents el desig de poder-ne gaudir tots plegats per molts anys.

Finalment, l'Acta de Donació està signada pel Sr. Jaume Riba, alcalde de La Torre de Claramunt, la Sra. Joesfina Solé, presidenta del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d'Espoia, la Sra. Flora Legaspi, donant de l'obra de patchwork i les professores del Taller de Patchwork de Capellades, les Sres. Roser Teixidó i Antonia Bernadet.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.