TORNAR

El Teatre Municipal Ateneu reassigna les localitats venudes per als espectacles ajornats del primer trimestre

El púbic que ja té entrada podrà veure les obres en les butaques reassignades o bé, demanar el reembossament de l’import

cultura
Dilluns, 24 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les obres que s’han reprogramat per veure durant la propera temporada de tardor-hivern són Els ocells, La dona del 600, La consagració de la primavera i Una història real. A causa de la situació sanitària, en aquest segon semestre no hi haurà programació estable ni, per tant, venda d’abonaments.

PUBLICITAT

El Teatre Municipal Ateneu anuncia que reprogramarà a la tardor els espectacles de la temporada anterior que van haver de ser ajornats i informa que, a causa de les mesures de seguretat adoptades per la prevenció de la pandèmia de Covid-19, caldrà modificar totes les assignacions de butaques que es van fer.
Les persones que ja havien adquirit les localitats poden gestionar el canvi presencialment tots els dijous, de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, fins a l’1 d’octubre. També poden optar per dues opcions més. Així, el dia de la funció  poden bescanviar l’entrada per la nova adjudicació, a partir de les 6 de la tarda i fins a 15 minuts abans de l’inici de l’obra. O també poden enviar un correu electrònic a entrades@teatremunicipalateneu.cat indicant el codi de l’entrada i especificant els membres de la unitat de convivència dels assistents a l’acte que es poden agrupar. Un cop enviada la informació, rebran la resposta amb les noves localitats assignades. Lògicament, aquesta nova situació afectarà la ubicació de les butaques assignades inicialment. Per aquest motiu, els espectadors que no estiguin d’acord amb el canvi, podran reclamar el retorn del preu de  l’entrada, en el mateix horari, a  la taquilla del Teatre Municipal Ateneu, situada al Passatge Vives s/n. La taquilla del Punt d’Informació Cultural i Turística no estarà operativa.
Els espectacles ajornats i afectats per la nova reassignació de butaca són Els ocells, que es podrà veure el diumenge 4 d’octubre, La dona del 600 el diumenge 1 de novembre, La consagració de la primavera el diumenge 15 de novembre i Una història real, el diumenge 24 de gener del 2021. Totes els espectacles començaran a les 7 del vespre.
A causa de la situació sanitària, en aquest segon semestre no hi haurà programació estable ni, per tant, venda d’abonaments. Properament, el dia 9 de setembre es presentarà un tríptic amb les noves dates i s’informarà de totes les activitats que es faran al Teatre Municipal, amb alguna sorpresa, com la  preestrena de la  nova producció impulsada pel Teatre de l’Aurora, “Encara hi ha algú al bosc”, amb Ariadna Gil, el dissabte dia 10 d’octubre a les 9 del vespre, i per a la qual es posaran entrades a la venda a partir del dia 10 de setembre.
El teatre també acollirà, entre d’altres activitats, la programació del Cine Club i el Cicle Gaudí de cinema català, fins que no es pugui reprendre l’activitat de l’Ateneu Cinema.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.