TORNAR

Els treballs dels alumnes de l’Escola Oberta de La Gaspar es mostren a La Sala municipal d’exposicions

cultura
Dimecres, 10 juliol 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

L'alumnat dels tallers de l'Escola Oberta de La Gaspar mostren els seus treballs a La Sala, sala municipal d'exposicions, del dijous 11 al diumenge 31 de juliol. Tres exposicions en una per gaudir de l’art, la ciència, la conscienciació i la màgia del circ a partir de la mirada dels treballs fets als tallers de l’Escola Oberta.

La mostra, organitzada a partir de les diverses disciplines i materials que s’exhibiran, s’ha distribuït en dues exposicions: el dijous 11 a les 19h s’inaugurarà la primera part, dedicada a la fotografia, la serigrafia i el gravat. El dimarts 23 de juliol a les 19h tindrà lloc la inauguració de la segona, dedicada al dibuix, l’escultura i la pintura. Tres exposicions en una per gaudir dels resultats artístics creats a partir de temàtiques, materials i suports diversos. Durant les dues primeres setmanes es podrà veure de forma simultània “Haiku de llum” i “Canvi climàtic”; durant la darrera serà el torn de “Recordeu el circ?”.

“Haiku de llum”, feta per l’alumnat del Projecte guiat de fotografia conduït per la fotògraf Anna Batalla, s’endinsarà en el passat de la fotografia, on els alumnes mostraran imatges singulars i poètiques captades amb una càmera estenopeica feta en el mateix taller. “Canvi climàtic”, creada pels alumnes del Taller de serigrafia i gravat dirigit pel Josep Maria Rosich, vol ser una crida a la conscienciació dels trastorns climàtics que actualment assolen totes les regions del nostre planeta. Finalment, a “Recordeu el circ?”, l’alumnat de dibuix, escultura i pintura de Teresa Riba oferirà treballs amb una mirada alegre, plena de colors, amb la qual “les rialles s’obrin i els records retornin”.

Les exposicions han estat organitzades per l’Escola d’Art i Disseny La Gaspar, juntament amb el Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Igualada.

Aquesta serà la darrera exposició del curs, ja que a partir de l'1 d'agost La Sala, sala municipal d'exposicions i el servei del Punt de difusió cultural romandran tancats de l'1 al 15 d'agost, ambdós inclosos. A partir del divendres 16 d’agost retornarà l’atenció al públic del Punt de Difusió Cultural i a partir del dilluns 19, començarà el nou curs expositiu amb l’exposició de la Festa Major.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.