TORNAR
PUBLICITAT

La Universitat d’estiu d’Igualada ofereix interessants descomptes en els preus de la matrícula

Els reidents i treballadors de l’Anoia i comarques veïnes gaudiran d’un 20% de descompte

cultura
Dimarts, 31 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Universitat d’estiu d’Igualada, que se celebrarà del 5 a l’11 de juliol, ja ha iniciat el període de matricualció. Les persones interessades en matricular-se en algun dels 10 cursos que s’han programat, poden fer-ho presencialment, a l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, l’antiga 'escola de Teneria', a la Plaça del Rei d’Igualada, o per internet (http://universitatestiu.url.edu).

Classe d'una edició passada de la universitat d'estiu

La Universitat d’estiu d’Igualada ofereix una sèrie d’interessants descomptes en el preu inicial de la matrícula. Totes aquelles persones que es matriculin abans del 12 de juny, gaudiran d’un 10% de desompte per formalitzar la matrícula anticipada.

Aquesta rebaixa en el preu inicial és acumulabe al 20% de descompte que s’ofereix als residents o treballadors de la comarca de l’Anoia i comarques veïnes (Bages, Baix Llobregat, Alt Penedès, Conca de Barberà, Alt Camp, Segarra, Urgell i Solsonès).

També s’ofereix, alternativament, un 10% de descompte per a les persones que estudiïn o treballin a la resta de comarques, als membres de les institucions vinculades, a les persones jubilades i a les que es trobin en situació d’atur (i no resideixin a l’Anoia)

La matriculació es pot realitzar fins al 10 de juliol, tot i que es recomana matricular-se abans del 23 de juny (data en què es decideix l’anul•lació dels cursos que no tinguin un nombre mínim d’alumnes matriculats).

Les persones en situació d’atur gaudiran d’un 50% de descompte

Conscients de la crisi que pateix el país, i molt especialment la comarca de l’Anoia, l’organització de la Universitat d’estiu d’Igualada ha establert uns preus especials per a totes aquelles persones, residents a l’Anoia i a les esmentades comarques veïnes, que es trobin en situació d’atur. La Universitat d’estiu d’Igualada obrirà places per becar el 50% de la matrícula. Les persones interessades, hauran de formalitzar la matrícula de manera presencial, a la Secretaria de la UeRL d’Igualada o Barcelona, aportant la documentació acreditativa de la seva situació d’atur. El pagament es podrà fer en efectiu o per ServiCaixa.

Aquest descompte especial per a persones que es trobin a l’atur, no és acumulable a la resta de descomptes en el preu inicial de la marícula.

Cursos de la Universitat d’estiu Ramon Llull d’Igualada

- La barca de Caront. Un descens al món dels morts. (13 i 14 de juliol). Coordinat per Josep M. Solà

- Política 2.0: estratègia i comunicació en xarxa. (De l’11 al 14 de juliol). Coordinat per Ricard Espelt

- Fotografia digital: tècnica i pràctica. (De l’11 al 14 de juliol). Coordinat per Marcial Clotet

- Govern i gestió municipal per a nous regidors/es. (De l’11 al 14 de juliol). Coordinat per Joaquim Solé-Vilanova

- Tresoreria municipal: gestió, llei de morositat, productes i condicions financeres. (11 i 12 de juliol). Coordinat per Joaquim Solé-Vilanova

- Els moviments sitèmics. Una eina estratègica per a la resolució de conflictes. (11 i 12 de juliol). Coordinat per Carles Parellada

- Relaxació i benestar personal: converses amb el propi cos (11 i 12 de juliol). Coordinat per Carme Hinojosa

- Els arxius a les empreses. Com millorar-ne la gestió. (14 i 15 de juliol). Coordinat per Marta Vives

- Coaching i creixement personal. (11, 13 i 15 de juliol). Coordinat per Gemma Prats

- Viatge operístic per l’amor i la mort (Del 12 al 15 de juliol). Coordinat per Jaume Radigales

La Universitat d’estiu d’Igualada és organitzada per la Universitat Ramon Lull i l’Associació Revista d’Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.