TORNAR

Vilanova del Camí convoca el seu primer premi de narrativa breu

Els premis per al primer i segon classificats seran de 600 i 400 euros, respectivament

cultura
Dimarts, 12 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La data límit per lliurar les propostes és el dia 5 de març. És el primer concurs d'aquesta tipologia que es convoca per part del consistori. Els requisits són textos en català o castellà i d'entre 20 i 50 pàgines.

PUBLICITAT

Amb la voluntat d'"estimular l'hàbit i el gust per la lectura i l'escriptura", la regidoria de Cultura de Vilanova del Camí i la Biblioteca de Can Papasseit convoquen el primer certamen de narrativa breu del municipi. Fan una crida a autors locals i d'arreu per enviar les seves obres. S'hauran de presentar per quadruplicat a la Biblioteca de Vilanova del Camí. El treball anirà tancat en un sobre on hi ha de figurar el títol de l'obra i el pseudònim de l'autor.  Hi haurà dos premis de 600 i 400 euros.

El termini per presentar les obres venç el 5 de març. Han de ser originals i inèdites i no poden haver estat seleccionades ni premiades en un altre certamen. Només s'acceptarà un treball per persona. La temàtica és lliure i es poden redactar-se en català o castellà, amb una extensió mínima de 20 pàgines i màxim de 50 pàgines en format DIN-A4, lletra Arial 11, per una sola cara i a doble espai. El jurat estarà format per la directora de la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, una auxiliar tècnica de Cultura i una altra d'Esports, i una tècnica de la Biblioteca Central d'Igualada. El lliurament dels premis tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d'abril de 2021.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.