TORNAR

Vilanova proposa omplir de poesia els seus passos de vianants

Se seleccionaran 15 versos per aparèixer a l’asfalt del municipi

cultura
Divendres, 19 març 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

És a punt d'arribar la primavera, l'estació poètica per excel·lència. L'Ajuntament de Vilanova del Camí proposa, per al Dia Mundial d'aquesta art, un concurs que portarà els versos a l'asfalt del municipi.

Aquest diumenge 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia.. Vilanova del Camí el celebrarà amb un concurs que omplirà de poemes els passos de vianants. La finalitat és incentivar la creativitat poètica i fomentar la lectura a l'espai públic, així com promoure la participació ciutadana. El concurs seleccionarà 15 versos que s'inscriuran als passos de vianants del municipi per tal que siguin llegits per tothom. Els versos es poden presentar fins el dia 7 d'abril.

En aquesta convocatòria hi pot participar qualsevol persona empadronada a Vilanova del Camí independentment de l'edat. La temàtica és lliure, però quedaran exclosos els escrits que incitin a la violència, incloguin missatges sexistes, homòfobs, racistes o de caràcter denigran o discriminatori cap als drets de les persones, que violin el dret a la intimitat o aquells que incloguin publicitat comercial o propaganda política. Es poden presentar un màxim de 5 versos d'autoria pròpia, tenint en compte que cada vers pot tenir un màxim de 60 caràcters incloent espais. Es poden escriure en català o castellà.

Cal enviar les peces per correu electrònic a l'adreça: cultura@vilanovadelcami.cat. Al cos del correu s'haurà d'especificar les dades personals i de contacte, així com l'autorització en el cas dels menors d'edat. Els versos s'adjuntaran en un document PDF. El Jurat estarà integrat per 5 persones de l'àmbit de la cultura i la comunicació. El veredicte dels 15 versos guanyadors s'emetrà el dia 9 d'abril.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.