"¿Qué fue de los Morgan?" i "Los fantasmas de mis ex novias"

Garner i McConaughey a "Los fantasmas de mis ex novias"

Dues comèdies que tenen en comú que el repartiment l'encapçalen actors coneguts i actrius que s'han fet famoses en sèries televisives.

La novetat és “¿Qué fue de los Morgan?”. En Paul i la Meryl Morgan són una parella d’èxit de Manhattan amb una vida perfecte i amb un matrimoni a punt de fer figa. Tot plegat se’ls complica quan són testimonis d’un assassinat i els comença a perseguir un assassí a sou. Els protagonistes són Hugh Grant i la protagonista de “Sexo en Nueva York”, Sarah Jessica Parker.

I l'altra comèdia és “Los fantasmas de mis ex novias”. En Connor Mead és un fotògraf de famosos a qui li agrada molt la festa. Prefereix sobretot fer fotos a noies i amb el mínim de roba possible. La seva llista de conquestes és llarguíssima. Però el dia abans de la boda s’haurà d’enfrontar al seu “Conte de Nadal” particular: els fantasmes del passat, el present i el futur li ensenyaran coses que no s’espera.

Nova “fantasmada” de Matthew McConaughey que fa difícil que recordem que en el seus inicis feia pel·lícules amb cara i ulls. Comèdia lleugera i previsible amb una altra cap de cartell que tampoc tria gaire bé els seus projectes: Jennifer Garner, protagonista per exemple d'"Alias".

Altres articles de David Canto Guilella

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.