“The Karate Kid”, un nou deixeble per a un nou mestre

"The Karate Kid"

La Sherry, vídua, troba feina a Beijing i decideix traslladar-s’hi amb el seu fill de 12 anys. El jove Dre, de 12 anys, arriba a una ciutat en la qual no coneix a ningú i on fins i tot “Bob Esponja” parla en xinès, a la televisió... I per acabar-ho d’adobar, ja troba conflictes amb altres nens només trepitjar el parc comunitari, després de conèixer una jove violinista, la Mei Jing.

La història manté molts punts en comú amb l’original, tot i que també s’actualitza. L’alumne ja no fa “dar cera, pulir cera” (tot i que el mestre sí ho fa), ni es cacen mosques amb bastonets. Però sí es repeteix el rol del jove inadaptat que troba un pare que no té en un home que mai hagués sospitat que és un mestre de les arts marcials. De Daniel-san a ShalDre, del senyor Miyagui del mític Pat Morita al senyor Han d’un altre mite del cinema, Jackie Chan, aquest nou “Karate Kid” manté també el millor i el més tòpic de la sèrie original.

Per cert: la pel•lícula es diu “The Karate Kid”, però realment ShalDre aprèn del seu mestre kung-fu. La segona part, que ja s’està rodant, tampoc es dirà “The Kung-Fu Kid 2”. També la protagonitzarà Jaden Smith i tindrà també com a productor principal el seu pare, Will Smith. Ara Jaden deixarà de ser el fill de Will per ser una jove promesa. Si li va tan bé com a la seva predecessora, Hillary Swank, tenim Smiths per dies, als cinemes.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.