Dijous, 26/2/2015
1071 lectures

Fer

Quant temps passem imaginant un projecte fantàstic que no acaba d’arribar mai?

Passar a l’acció és el que finalment porta a un bon projecte, molt més que la pròpia idea. Pensar excessivament porta a l’ansietat i actuar porta  que ens mantinguem enèrgics, motivats.

Si no passem a l’acció i només ens dediquem a imaginar les moltes coses que voldríem, és probable que no arribin mai. De fet l’error ja és pensar que el que volem ha de passar i no plantejar-nos que el que volem ho hem de fer. Estar sempre a l’espera és un indicador  que posem la responsabilitat del nostre projecte en els altres o en factors externs a nosaltres. Però si fem autocrítica ens adonarem que quan no actuem és per por al fracàs, a l‘èxit, al què diran, a l’esforç que haurem de fer, a pensar que no serem capaços de tirar endavant, i a moltes altres fantasies no comprovades que actuen com a inconvenients insalvables.

La responsabilitat  que les coses passin és nostre. Si ens posem en marxa i actuem començant a fer el pas més petit que puguem imaginar, el nostre projecte  començarà a ser possible i podrà arribar allò que volem. I si per algun motiu no arriba, segurament trobarem pel camí alguna altra cosa que ens interessa tant o més que la que ens havíem proposat.

Altres articles de Dolors Capellades

1 Comentaris

M

Marc

BCN

6 de juny 2021.17:07h

Respondre

Un altre article molt interessant d’aquesta autora

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.