Dimecres, 11/11/2009
596 lectures

Dos pilots s'obliden d'aterrar perquè es discutien

La notícia, si més no, és curiosa. Els pilots discutien aferrissadament sobre la política d’empresa de la seva companyia, Northwest Airlines, i 230 quilòmetres més enllà del seu destí, Minneapolis, van adonar-se que s’havien passat de llarg. Bé, els han suspès de feina; pobrets.

Els de Northwest Airlines el què haurien de fer és convocar col•loquis oberts a les cabines de vol dels avions perquè tota la població usuària pogués opinar, ajudar i, fins i tot, reclamar millores per als treballadors. Les hostesses, amables, passejarien amb safates plenes d’aperitius i, entre somriures, demanarien el vot per l’augment de sou del seu col•lectiu mitjançant un plus d’amabilitat i cortesia.

Els pilots podrien reflexionar, a través dels altaveus de l’avió, sobre la situació de la seva empresa actual, de l’empresa passada i, si és el cas, de les empreses auxiliars dels aeroports.

De fet, com a Tele 5, podrien incorporar tertulians cridaners i algun “follonero” que anés d’entès i que no digués res. Podrien ficar anuncis als laterals de l’avió i, en els recorreguts intercontinentals, triar temes d’actualitat mundial com els conflictes laborals d’empreses de cotxes, mútues d’assegurances internacionals i caixes d’estalvi en procés de fusió.

I veuríem la Pilar Rahola opinant sobre tot i donant-se-les d’entesa, i la Carmele Marchante aquella també cridant i dient que el pilot s’havia vist amb una de les hostesses i en té fotografies. I rodaran els platets amb els canapès salats mentre la sogra del copilot cridarà que vol baixar de l’avió reclamant un paracaigudes ben rapidet i fàcil de fer anar.

“Vol destí Barcelona-Londres; tema “fusió de caixes catalanes”; convidats d’honor: la neboda del pilot que diu que s’ha embolicat amb una de les hostesses.”

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.