Dijous, 10/5/2012
647 lectures

Intervinguts

En un moment en què l’Estat Espanyol ha amenaçat en intervenir les economies 'autonòmiques' si aquestes no compleixen amb els seus designis, en un moment en què els peatges no alcen les barreres sinó que apunten matrícules per cohibir als pobres 'pagadors', potser és ja el moment de fer una consulta popular sobre el què cal fer.

¿Cal continuar en un estat que expolia la panxa de la nostra pobra vaca esprimatxada? ¿Cal permetre que ens insultin d’aquesta manera, manegant la victòria del 'seu' equip de futbol? ¿Cal que continuem permetent que siguem la diana de la seva ira per justificar els seus problemes econòmics (que a més els paguem dia rere dia sense gairebé res a canvi)?

No, si ha d’intervenir algú, aquest algú ha de ser el poble. Cal sortir al carrer, organitzar manifestacions per reclamar al govern català que realitzi aquesta consulta, que ens pregunti què cal fer i cap a on cal tirar. I si la majoria diu que hem de continuar a dintre d’Espanya, cony!, doncs hi continuem. Però si la majoria diu que ens hem de separar, que hem de formar un estat propi, doncs ho fem, sense vacil·lar, sense que ens tremoli el pols, amb convicció, amb empenta!

Ja n’hi ha prou d’aquest color!

Altres articles de Darius Solé

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.