Dilluns, 4/2/2013
592 lectures

Passejar amb un sobre

Els mestres d’allò paranormal estan estudiant els efectes que provoca el fet de voltar per la seu d’un partit polític amb un sobre a la butxaca o als dits. Es veu que, en alguns llocs, aquests sobres s’omplen de diners. No poques quantitats com un euro pel cafè, no, amb milers d’euros. El cas dels sobres misteriosos ha enxampat, fins i tot, a aquells més il·lusos que, segons diuen, passejaven per la seu d’un partit polític amb un sobre a la butxaca i, misteriosament, se’ls omplia de bitllets sense ells adonar-se’n. Sorpresos, han hagut de negar haver rebut cap quantitat d’una forma tant irregular i han reconegut aquest misteri que ha deixat perplexa tota la societat.

El programa Quinto Milenio està abocat en la investigació d’aquest cas que s’escapa de la lògica coneguda, atribuïda a l’efecte dels fantasmes que circulen pel nostre voltant o dels esperits de polítics que van 'morir' en l’intent de crear una societat millor. La Sobrística Paranormal està captivant a molts curiosos i, fins i tot, a diaris que obren edicions amb alguna notícia d’aquesta temàtica en portada.

Científics de tot el món aviat recomanaran no utilitzar sobres ni per enviar cartes no fos cas que algun dia, per sorpresa de tothom, arribessin carregats de diners d’un cantó a un altre. Es prioritzarà el correu electrònic i, en cas d’enviar alguna tramesa en un full, es demanarà que sigui per fax o, si s’escau, amb un paquet postal. La indústria 'sobrera' caurà en recessió, la població reciclarà sobres antics i ens trobarem alguna carta amb segells d’abans de la Guerra del Francès.

Aquest cas, junt amb la noia de la corba, els armaris que xiuxiuegen i els reparadors d’armaris, cal que anem seguint la seva evolució no fos cas que ara, a més, ens trobéssim amb el cas de 'les carteres que s’omplen de diners' o 'les saques que s’omplen de bitllets'. Anem alerta!

Altres articles de Darius Solé

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.