TORNAR

21 empreses i entitats de l'Anoia reben el segell Biosphere Sustainable Lifestyle pel seu compromís amb la sostenibilitat

Les empreses aposten per reinventar-se incorporant models de negoci sostenibles i respectuosos amb l’entorn

economia
Dimarts, 28 juny 2022. 16:50. Toni Cortès Minguet.
D'un cop d'ull

Aquest dimarts 28 de juny s'ha celebrat, a la Llotja de Mar de Barcelona, l'acte de lliurament de les certificacions i distincions Biosphere del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona. En total, 844 empreses i entitats de la demarcació han rebut aquesta distinció. "Reconèixer aquelles entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona" és l'objectiu d'aquest projecte, que es basa en 17 objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curós per part dels operadors turístics, com també als desitjos dels visitants de poder viatjar respectant al màxim l'entorn.

Han rebut aquest segell dos ajuntaments anoiencs, l'Ajuntament de Capellades i el del Bruc; el Consell Comarcal de l'Anoia i les oficines d'informació de Calaf i de la Tossa de Santa Margarida de Montbui.

També han rebut la distinció tres empreses organitzadores d'esdeveniments: Anoia Balloons, Camins de vent i Ocisport.

En el grup de museus, hi trobem l'Observatori de Pujalt; i en el de guies turístics, Anoia Patrimoni.

Finalment, han rebut el distintiu diversos allotjaments: Cal Barrusca (els Prats de Rei), Cal Carulla (l'Astor), Cal Fuster de la Plaça (Sant Martí de Tous), Cal Peret Saboner (Jorba), Cal Prat (Calonge de Segarra), Can Alemany (Santa Margarida de Montbui), Can Gramunt (la Torre de Claramunt), Can Morei (Santa Càndia), La Isla Verde (els Hostalets de Pierola), Maset de la Costa (Piera) i Villa Caelus (Rubió).

Les empreses que obtenen la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle poden sol·licitar el Safe Travels al Consorci Turisme de Barcelona. Aquest segell és el primer homologat a escala mundial i permet reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que duguin a terme accions de prevenció i higiene contra la COVID-19, amb l'objectiu de generar espais segurs per als viatgers.

En total, 844 empreses han rebut la distinció en el conjunt de la demarcació de Barcelona: 57 a l'Alt Penedès, 21 a l'Anoia, 31 al Bages, 60 al Baix Llobregat, 337 al Barcelonès, 35 al Berguedà, 95 al Maresme, 64 al Garraf, 8 al Moianès, 51 a l'Osona, 37 al Vallès Occidental i 48 al Vallès Oriental.


1 Comentaris

g

gamon

30 de juny 2022.14:43h

Respondre

Soc. un soques!!!!!!
EN CATALA SISPLAU !!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.