TORNAR
PUBLICITAT

Uns 400 emprenedors mostren el múscul econòmic de la comarca a la Nit Empresarial

Les Comes acull un sopar i el lliurament de premis, en els que es ressalta el treball en equip

economia
Divendres, 21 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb un guardó nou, de metall, elaborat per empreses d'aquest sector, la Unió Empresarial reivindicava la vetllada d'aquest dijous al vespre les possibilitats del seu teixit empresarial. El Pavelló de Les Comes va acollir una vetllada amenitzada per Agnès Busquets i amb novetats com l'aplicació mòbil exclusiva dissenyada per aquest esdeveniment.

PUBLICITAT

La 19a Nit Empresarial UEA reunia més de 400 persones del món econòmic i empresarial de la comarca aquest dijous al vespre. L'edició d'enguany tenia lloc al Pavelló d'Esports Les Comes d'Igualada, un escenari que volia reflectir la intenció dels organitzadors: "els valors compartits per empresa i esport com el treball en equip, la cooperació, l'esforç, entre altres". L'acte també va comptar amb agents socioeconòmics d'arreu del país i autoritats institucionals com la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i l'alcalde d'Igualada, Marc Castells.

Una de les novetats era que els i les assistents han pogut gaudir d'una aplicació mòbil, dissenyada exclusivament per a la celebració d'aquest esdeveniment. Una clara mostra de l'entitat d'apostarper les noves tecnologies i la transformació digital, i sobretot, d'incentivar la cultura empresarial . A través d'aquesta aplicació, els usuaris van interactuar entre ells, donar-se a conèixer, fer negocis i xarxa.

Agnès Busquets, la presentadora, va conferir un toc distès i d'humor a la Nit Empresarial. L'eslògan era 'Tu ets la Unió', per tal d'homenatjar i reconèixer la tasca dels propis empresaris, convertint-los en els veritables protagonistes de la Nit, així com també, tots els que formen part de la UEA i que la doten de sentit gràcies a la col·laboració i compromís que tenen amb la patronal anoienca.

Els premis

Indissociable de la trobada anual és el moment del lliurament de premis. Enguany, el Premi a la Trajectòria Empresarial ha estat per CEINA, per ser una empresa pionera en el seu sector, havent complert 31 anys de la seva fundació; el Premi a la Capacitat Emprenedora ha estat per Kompe Elevació SL, per "l'arriscada aposta de crear una empresa del sector de la construcció en plena recessió econòmica l'any 2009"; el Premi a la Innovació per Picvisa, per ser una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament de solucions de visió artificial i robòtica aplicada al reciclatge de residus sòlids; el Premi al Compromís Social de l'Empresa per Aigua de Rigat, "per la seva participació en el Fons de Solidaritat Aigua de Rigat d'ajuda a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica a fer front a la factura de l'aigua"; i el Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial-amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya- per Iguana Comunicacions, "per tenir una comunicació coherent amb els seus valors, apostant fortament per la territorialitat, la proximitat, la qualitat i la segmentació com a eixos fonamentals de la seva comunicació". També va tenir lloc el lliurament del Premi Campus Motor Anoia que ha estat per David Bosch, director tècnic de FAST Parcmotor.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.