TORNAR

Els ajuntaments impulsen l’Aliança per la Conca

Amb l’objectiu de cercar solucions per al teixit econòmic i empresarial de la Conca d’Òdena

economia
Dissabte, 11 abril 2020. 14:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'objectiu de buscar solucions per al teixit econòmic i empresarial de la Conca d'Òdena, els ajuntaments d'Igualada, Vilanova del Camí, Òdena i Santa Margarida de Montbui han impulsat la plataforma "Aliança per la Conca". El batlle d'Igualada ha explicat que "en aquesta aliança es demanarà la implicació de tots els agents econòmics i socials del territori per aplicar les mesures més efectives per reactivar l'activitat i minimitzat tant com sigui possible els efectes d'una futura crisi que, si no es prenen mesures, poden ser devastadors".

PUBLICITAT

Els consistoris cercaran, a través d'aquesta aliança, la implicació de totes les administracions i, en aquest sentit, "que els governs de Catalunya i de l'Estat, que han demanat un sacrifici molt dur a la ciutadania, als treballadors i treballadores i a les empreses de la Conca, han de donar també resposta ferma, decidida i ambiciosa a les necessitats dels nostres municipis."

"Volem liderar la recuperació econòmica des del nostre territori i per això serem ambiciosos en els plantejaments i exigents en les reivindicacions", ha manifestat el batlle d'Igualada, Marc Castells, en la presentació d'aquesta llança, en representació de la resta de batlles.

En el marc d'aquesta aliança, s'ha impulsat la campanya "Conca Comerç", amb l'objectiu de reconèixer i impulsar el comerç local. La campanya s'ha realitzat conjuntament entre els quatre ajuntaments i diverses associacions de comerciants, com Igualada Comerç, Mercat Municipal de la Masuca, Nou Centre d'Igualada, Vilanova Comerç, Montbui Comerç i Comerç d'Òdena.

Foto: Carles Ramos

L'objectiu d'aquesta campanya conjunta és "fer front conjunt i acompanyar el comerç local i de proximitat davant l'actual crisi provocada per la COVID-19". Paral·lelament, també es vol "donar visibilitat i reconeixement als comerços de serveis essencials que aquests dies treballen incansablement per garantir la subsistència de la major de la ciutadania en un moment de màxima excepcionalitat."

En aquest sentit, els alcaldes d'Igualada, Montbui, Òdena i Vilanova, agraeixen "a tots els comerços que continuen oferint serveis essencials, pel seu compromís i esforç".

Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.