TORNAR

Anaigua inaugura una nova oficina d'atenció als usuaris a Masquefa

L’oficina ha obert portes a la carretera de Martorell a Capellades, 33, al Polígon Industrial La Pedrosa de Masquefa

economia
Dijous, 3 març 2022. 12:02. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La companyia gestora del cicle de l'aigua i serveis mediambientals a Masquefa, Anaigua, ha inaugurat la nova oficina d'atenció als usuaris del municipi, que està situada, des d'aquest 1 de març, a la carretera de Martorell a Capellades, 33, al Polígon Industrial La Pedrosa. L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de l'alcalde Xavier Boquete i la directora territorial d'Agbar, Berta Mercadé.

PUBLICITAT

Des d'Anaigua remarquen que el trasllat beneficiarà l'atenció als usuaris, que podran set atesos presencialment els dimarts i dijous, de 9 h a 13.30 h. És imprescindible sol·licitar prèviament la cita per ser-hi atès per tal de garantir les mesures sanitàries i la seguretat de treballadors i usuaris. Es pot concertar al telèfon 900 100 378 o a través d'aquesta pàgina web.

La directora territorial d'Agbar, Berta Mercadé ha destacat que "oferim una millora substancial en l'atenció als usuaris i usuàries de Masquefa amb aquesta nova oficina, per la seva amplitud, disposició d'espais i perquè hem establert totes les mesures sanitàries, de seguretat i d'accessibilitat". "Per a Anaigua, el compromís amb les persones és fonamental per millorar el servei, oferir la millor atenció possible i assegurar que un dret bàsic, com és l'aigua, arriba a tothom. Per això, garantim el subministrament a totes les famílies, especialment, tenim cura d'aquelles que es troben en situació de vulnerabilitat", ha destacat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.