TORNAR
PUBLICITAT

L'Anoia acaba l'any per dessota dels 8.000 aturats

Només hi ha una població per sobre del 20% de persones aturades

economia
Dijous, 4 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El 2017 acaba com l'any amb xifres més esperançadores de la darrera dècada a la comarca en matèria d'ocupació. Amb la reducció del mes de desembre, el cicle anual es va tancar amb 7.928 persones registrades com a demandants de feina.

Les dades que donava conèixer la Generalitat aquest dimecres revelen que el 2017 ha significat una reducció menor de la xifra de persones inscrites com a demandants de feina al Servei d'Ocupació de Catalunya a l'Anoia, però que en termes absoluts s'ha avançat i s'ha tornat pràcticament a les magnituds pre-crisi. El desembre, el balanç de persones inserides era de 84 i el total era de 7.928, de nou per sota dels 8.000.

Dos dels usuaris del Servei Local d'Ocupació de CapelladesSi bé el 2016 la reducció va ser d'uns 1.500 inscrits, els més de 800 dels darrers dotze mesos signifiquen el retorn a la xifra d'aturats del 2008. En el cas d'Igualada, els aturats amb veinatge a la capital són 2.501. La reducció també es nota als altres municipis grans, com Piera i Vilanova del Camí. En termes de percentatge d'atur registral, les taxes més altes, però, no pertanyen a cap d'aquests tres municipis. Montbui, Cabrera d'Anoia i La Torre de Claramunt són les tres poblacions on hi ha un índex de veïns més alt registrat com a demandants de feina al SOC. En el cas de Cabrera, l'únic que supera el llindar del 20%: un  21,86%.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.