TORNAR

L’Anoia, una de les comarques beneficiades del programa impulsat pel SOC "Treball a les comarques”

Els ajuntaments, organismes autònoms i entitats locals podran formular projectes per estimular l’activitat econòmica del territori

economia
Dissabte, 11 juny 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Anoia torna a ser una de les comarques participants en el programa “Treball a les comarques”, que té per objectiu donar suport als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic. Enguany s’han inclòs cinc comarques més a les ja beneficiàries, i la xifra arriba a dotze: Alt Urgell, el Baix Penedès, el Berguedà, el Pallars Sobirà i el Priorat se sumen a l’Anoia, el Baix Ebre, el Montsià, el Pallars Jussà, la Ribera d’Ebre, el Ripollès i la Terra Alta.

PUBLICITAT

El programa "Treball a les comarques” pretén estimular la creació d’activitat econòmica i generar ocupació per desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població al territori. A més, permet formular projectes integrats de desenvolupament local, adaptats a les característiques i necessitats de cada comarca contribuint a donar coherència i complementar les actuacions en l’àmbit ocupacional i de promoció de l’activitat econòmica que porten a terme els actors del territori.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.