TORNAR

Avui s'inaugura el centre comercial 'bonÀrea' de Jorba

El centre compta amb un supermercat i un buffet-restaurant

economia
Dilluns, 18 novembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dilluns a les 12 s'inaugura oficialment el centre comercial 'BonÀrea' de Jorba, que comptarà amb un supermercat i un buffet-restaurant, com el que té l'empresa situat a Guissona.

Buffet-restaurant 'bonÀrea' a Guissona

L'acte comptarà amb la participació de Jaume Alsina, President i Fundador empreses Grup Alimentari Guissona, Josep Mª Palau, Alcalde de Jorba i Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació.

El buffet-restaurant té una capacitat per a gairebé mig miler de persones, i donarà feina a una trentena d'empleats. L'establiment oferirà àpats a preus de 4 i 5 euros.

Pel que fa al supermercat, té una superfície de venda de 450 metres quadrats, 3.000 referències de productes d'alimentació i llar i més de 300 referències càrnies.

El de Jorba serà el tercer centre comercial que posa en funcionament la Corporació Alimentària Guissona després dels que té a Guissona i Torrefarrera (Lleida) i també serà el més gran de la companyia.

El complex de Jorba ja té en funcionament una benzinera, una cafeteria i una botiga, que ocupen una superfície de 5,5 hectàrees, i dóna feina a 5 persones.


8 Comentaris

X

Xavi

Lleida

22 de febrer 2014.11:27h

Respondre

Respecte al comentari de Ada, on explica el tema del regust, jo puc assegurar que, en el cas que s’hi trobi, no es exclusiu d’una empresa en concret. Aquest regust del que parla, cal atribuirlo... Llegir més al sistema d’envasat, que totes les companyies utilitzen. Hi ha paladars que no ho noten en absolut, i n’hi ha alguns pocs que sí. Jo personalment soc dels del segón grup. I puc dir, que aixó ho he trobat amb companyies com Mercadona, Caprabo, etc. No és exclusiu de cap companyia, ho es del sistema d’envasat utilitzat, que, en aquest cas, es universal. Aquest sistema, absolutament legal, té com a finalitat la conservació del producte durant més dies, allargant així la seva caducitat.

J

Joan

9 de febrer 2014.12:13h

Respondre

No es pot criticar gratuitament com fan alguns. Qui ho fà, no coneix l’empresa. Qui tracta de desprestigiar-la, ho fà sense cap fonament. Un dels objectius d’aquesta empresa ha estat sempre... Llegir més oferir el millor preu i la millor qualitat. Quan algù tracte, demagogicament, de qüestionar la qualitat enbase al preu baix, està cometent un error de bulto. Poso l’exemple d’un producte que no fabrica bonArea, però que sí comercialitza. Es un exemple del ideari de l’empresa. Ningú, suposso, podrá dir que la gasolina i gasoil que suministren es de mala qüalitat, ningú podrà dir que la neteja del seu vehicle als seus rentadors es de mala qualitat. En canvi, tothom pot comprovar com els seus preus son els més competitius del estat. Aquesta idea es multiplica en tot el que fà, productes propis, productes que no produeix perì sí comerciatlitza sota la seva marca. La crítica constructiva s’entén i ajuda a millorar, la crítica destructiva es retrata ella sola. Tenim una empresa que possa al mercat productes de molt bona qualitat i de un preu molt ajustat, lo que es de una gran ajuda per les persones, families i per el pais. Es una contribució als moments de dificultats que molta gent té.

e

eli

18 de novembre 2013.20:55h

Respondre

Pau, no parlo de gustos. Parlo de qualitat i sé per què ho dic. La bona gestió que tu dius, passa (entre altres coses) per la fabricació de pinsos.
La carn de l’Àrea de Guissona té... Llegir més aparentment una bona qualitat: és tendra, tothom ho diu i tothom ho sap.
I com ho fan perquè sigui tan tendra? Per una banda ells mateixos es fabriquen els pinsos amb residus dels seus escorxadors (més un baix % de lleguminoses i cereals, que és la part cara, la que han de comprar). Uns pinsos que estan prohibits per a vedells i xais, per alguna cosa deu ser.
D’altra banda, hi ha qüestions d’hormones, analítiques, edat de sacrifici i el nº d’animals per m^2 de granja. Temes amb els que em podria extendre però que no ho faré per no tenir problemes.
Cadascú que mengi la carn d’on vulgui, només estic donant la meva opinió, però espero que hagi quedat clar que no només parlava de gustos ja que en definitiva som el que mengem.

A

Ada

igualada

18 de novembre 2013.19:30h

Respondre

Es veritat que la vedella i xai tenen regust. Això no es pot rebatre. Però hi ha paladars menys exigents i butxaques escurades.No obstant estem en un mercat lliure i poden posar els preus que volen.

L

Lídia

Igualada

18 de novembre 2013.16:15h

Respondre

Que la gent no mirem la qualitat dels aliments? i tant que si,pero tambè la butxaca...estic farta de anar a menjar a llocs a on m’ham fotut la paciencia i els calers...a mi m’agrada la qualitat... Llegir més de BonArea...i els preus tambè! En sere una clienta habitual.

P

Pau

18 de novembre 2013.13:12h

Respondre

Eli, penso que el preu ve a raó d’una bona gestió i no pas per baixa qualitat. Sí parles de gustos, doncs llavors dir-te que sobre gustos no hi ha res escrit.

e

eli

18 de novembre 2013.09:12h

Respondre

Àpats a 4 i 5€? un exemple de cap on no hem d’anar! Aquests preus faran molt mal als petits comerços i restauradors d’Igualada i altres pobles del voltant. La gent ja no mira la qualitat dels... Llegir més aliments, només miren el preu i sincerament la carn de ”bonÀrea” deixa molt a desitjar pel que fa a qualitat.
Per Jorba hi passa molta gent: gent que se’n va de cap de setmana, ciclistes, treballadors, camioners, pelegrins del camí de Sant Jaume... Fins ara tots ells s’aturaven a esmorzar, dinar o sopar a algun establiment del voltant perquè, suposo, els hi agradava la qualitat que oferien. Esperem que una gran majoria d’ells tinguin sentit comú i ho continuin fent així.

j

joan

igualada

18 de novembre 2013.09:02h

Respondre

es imposible posar-hi portes al camp , REC Mercadona Bon Area,,,,etc

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.