TORNAR

CaixaBank té un 17% més de clients a l'Anoia i el Baix Nord amb fons d'inversió contractats

La financera controla uns 11.000 milions d’euros en actius a la demarcació

economia
Dijous, 23 juliol 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'entitat financera catalana gestiona quasi 300 milions d'euros de patrimoni a l'Anoia i el Baix Llobregat Nord. Als dos territoris, més de 6.000 clients tenen contractats fons d'inversió. InverCaixa, la gestora de fons de CaixaBank, registra a l'Anoia i al Baix Llobregat Nord un creixement interanual en volum d'actius sota gestió del 35%.

PUBLICITAT

CaixaBank assoleix a l'Anoia i al Baix Llobregat Nord els 290 milions d'euros de patrimoni gestionat el qual suposa un increment percentual d'un 35% en el saldo en l'últim any. Un total de 6.393 clients de l'Anoia i el Baix Llobregat Nord tenen contractats fons d'inversió, un 17% més respecte a l'any anterior (dades a tancament de juny de 2015).

InverCaixa és actualment la gestora líder del mercat a la província de Barcelona. L'entitat té una quota de mercat del 42,7% i un volum d'actius sota gestió d'11.041 milions d'euros (dades a tancament de desembre 2014). A la província de Barcelona el 38% dels partíceps en fons d'inversió estan gestionats a través d'InverCaixa, la gestora de fons de CaixaBank. En el conjunt d'Espanya, InverCaixa és la gestora líder del mercat amb un volum d'actius sota gestió de 45.000 milions d'euros. En els sis primers mesos de 2015, la gestora ha aconseguit atreure 5.600 milions d'euros que, sumat a la integració dels fons procedents de la gestora de Barclays a Espanya, han consolidat aquest lideratge.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.