TORNAR
PUBLICITAT

El Campus Motor obre un concurs de solucions tecnològiques relacionades amb el 'connected car'

Es finançarà l’aplicació que sigui considerada la més apropiada per al cotxe connectat

economia
Dijous, 23 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les properes setmanes se sabrà si el Campus Motor accedeix als fons europeus per desenvolupar el 'Connected Car Living Lab'. L'equipament, de tota manera, es vol avançar i crida a emprenedors per a desenvolupar aplicacions tecnològiques relacionades amb aquest sector. 

PUBLICITAT

El Campus Motor de Castellolí s'ha fixat l'objectiu de ser la meca del cotxe connectat a Europa. En aquest sentit, l'equipament dirigit pel Consell Comarcal engega el "Repte Connected Car", una iniciativa público-privada impulsada pel Campus Motor Anoia en col·laboració amb les empreses, professionals i/o entitats que s'adhereixin a la iniciativa. L'objectiu final és fomentar el vehicle connectat alhora que s'aconsegueix la promoció i formació dels participants. S'adreça a emprenedors i emprenedores que tinguin interès en presentar una solució tecnològica (Aplicació informàtica) vinculada amb el vehicle connectat, cooperatiu i autònom. La iniciativa impulsarà solucions donant-les a conèixer i finançant la millor solució.

La participació al #repteconnectedcar2017 podrà ser a nivell individual o en equip de fins a quatre persones. Els participants hauran de registrar-se a la pàgina web http://campusmotor.eu/repte-connected-car a través del formulari d'inscripció. Les persones o equips que s'inscriguin abans del dia 15 de maig podran participar de la formació 'Anoia Connected Car LivingLab' mitjançant la qual podran adquirir continguts relacionats amb el Repte i rebran l'assessorament i el suport d'experts per tal que puguin desenvolupar la seva idea.

Per tant, el Repte és una crida a la generació de solucions tecnològiques necessàries per a l'evolució del sector del motor. Al Repte tant hi tenen accés aquelles persones o empreses amb interès d'emprendre un projecte d'aquest tipus, que parteixen de zero i que necessiten d'un assessorament i d'un acompanyament, com aquelles persones o empreses que ja tenen la idea i necessiten l'impuls econòmic per a poder-la desenvolupar. La data límit per presentar-se al "Repte Connected Car" és el dia 17 de setembre i, abans del dia 23 de setembre, el Campus Motor Anoia comunicarà els projectes que passen a la presentació final i que seran convocats per assistir a una jornada final el dia 26 de setembre on el jurat farà públic el veredicte.

També hi ha obert el període per esdevenir col·laborador per aquelles empreses/entitats/associacions que vulguin ser-ne col·laboradores. Per col·laborar amb aquesta iniciativa cal una aportació d'un mínim de 1.500 euros (tant pot ser un import en efectiu com amb serveis d'assessorament, publicitat, etc. o altres instruments/recursos necessaris per la posta en marxa del projecte). Els interessats poden inscriure's a partir de la pàgina www.campusmotor.eu/repte-conected-carabans del dia 11 d'abril.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.