TORNAR
PUBLICITAT

El Campus Motor signa un conveni amb el Karting & Paintball Parcmotor

Col·laboraran per promocionar les seves instal·lacions i oferir productes conjunts

economia
Dimarts, 25 febrer 2014. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Consell Comarcal de l’Anoia i Circuit Racing SA (Karting & Paintball Parcmotor) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar projectes conjunts i generar inèrcies per promocionar les instal·lacions de les qual disposen al Complex del Motor de Castellolí: el Campus Motor Anoia, i el circuit de karts i motos i les instal·lacions de paintball, respectivament.
PUBLICITAT

Signatura del conveni

L’acord el van materialitzar, dimarts, Xavier Boquete, president del Consell Comarcal, i Jaume Castells, representant de Circuit Racing SA, empresa que es dedica a la gestió d’esdeveniments esportius i lúdics per a empreses, grups i particulars en les seves instal·lacions de Castellolí.

Mitjançant aquesta col·laboració, Karting & Paintball Parcmotor també podrà disposar dels equipaments del Campus Motor Anoia com un complement a la seva cartera de serveis i productes i, així, oferir-lo als seus clients. En reciprocitat, el Consell Comarcal inclourà dins la cartera de serveis del Campus Motor Anoia les instal·lacions de Karting & Paintball Parcmotor.

El Complex del Motor de Castellolí -on també s’hi troba el Circuit de Velocitat Parcmotor, un polígon adreçat a firmes del sector i el circuit escola Fast Parcmotor – és un conglomerat d’equipaments especialitzats que vol contribuir a atraure noves inversions i implantacions empresarials i a dinamitzar econòmicament i socialment la comarca.

Un d’aquests equipaments és el Campus Motor Anoia, promogut i gestionat pel Consell Comarcal. Es tracta d’un centre multifuncional on conviuen la formació especialitzada en el motor, la prestació de serveis de valor afegit per a les empreses, la innovació, l’intercanvi de coneixement i el desenvolupament. El Campus és un centre de referència al servei de les empreses del sector del motor, aeronàutic i d’energies renovables. Amb aquesta finalitat, disposa d’espais modulars que poden acollir múltiples usos, ja que poden fer les funcions de tallers, aules-taller, sales formatives, sales de reunions, sales multimèdia, sales d’actes, conferències i presentacions, despatxos, magatzems i espais de treball per a empreses i emprenedors. Es tracta d’un espai ideal per acollir les activitats formatives, institucionals, corporatives i empresarials d’universitats i centres formatius, associacions i federacions, centres de recerca, equips esportius i de competició, clústers, empreses, enginyeries i emprenedors.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.