TORNAR
PUBLICITAT

El Consell acompanya al sector hoteler en la creació de paquets turístics

Una vintena d’empreses del territori participen de la iniciativa

economia
Dissabte, 16 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La promoció turística ha estat un dels àmbits en els que el Consell Comarcal ha centrat més esforços per contribuir a redreçar econòmicament la comarca. La darrera de les iniciatives en aquest camp és compactar l'oferta turística en paquets.

PUBLICITAT

Aquest setembre el Consell Comarcal engega un projecte de creació de paquets turístics a la comarca. La finalitat és, per una banda, poder oferir als turistes potencials propostes ben definides i valorades econòmicament; de l'altra, facilitar als agents turístics la comercialització dels mateixos. Entre la vintena d'agents turístics convidats a participar de la iniciativa hi ha allotjaments, restaurants, museus, empreses d'acompanyament patrimonial i empreses que ofereixen activitats diverses.

L'empresa Tourislab desenvolupa la formació, que consta de dues fases. La primera fase del projecte ha consistit en què els agents turístics rebessin una formació específica en tendències dels mercats turístics estratègics, en elements clau de competitivitat i tècniques per a la creació de productes turístics, i en adaptació i especialització de l'oferta dels establiments turístics a segments nínxol especialitzats. Un cop finalitzada aquesta primera fase s'iniciarà la segona fase en la que l'empresa consultora farà assessoraments individualitzats i grupals per anar tancant els paquets turístics més treballats i per donar pautes per a crear-ne de nous.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.