TORNAR
PUBLICITAT

Les consultes a CCOO Anoia per assessorament laboral creixen un 16,3% durant la pandèmia

La majoria de les consultes vénen del sector serveis

economia
Dilluns, 18 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'efecte i les incerteses de la pandèmia va fer que els representants de CCOO rebessin una vuitantena més de consultes el 2020 que l'any anterior pel que fa a assessorament laboral. Un terç de les consultes van ser sobre prestacions. 

PUBLICITAT

La delegació de CCOO a l'Anoia ha assenyalat que les consultes d'assessorament laboral que se'ls sol·licita van créixer "un 16,3% el 2020". Segons dades del sindicat, que recull l'ACN, les peticions d'assessorament van arribar de 456 persones, majoritàriament provinents dels sectors comerç, hostaleria i turisme (31,49%), encara que també hi va haver una important allau de consultes des del de la indústria –un de cada quatre usuaris- i de les empreses de serveis i neteja –un de cada cinc.

Així, els representants del sindicat destaquen que aquest increment és per l'impacte de la pandèmia. Pel que fa a l'assessorament, van predominar les consultes relatives a les prestacions atorgades per la Seguretat Social (34,59%), salaris (20,27%) i acomiadaments (17,03%). Les qüestions relatives a la contractació van ser d'un 3,46%. 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.