TORNAR
PUBLICITAT

Creu Roja contribueix a la millora de l'ocupabilitat dels joves de l'Anoia

Impulsa un programa destinat al col·lectiu de joves de la comarca de l’Anoia entre els 18 i 30 anys

economia
Dimecres, 26 febrer 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Creu Roja Anoia, seguint la línia de treball dins el “Programa Operatiu Pluriregional de lluita contra la discriminació” i gràcies a cofinançament del Fons Social Europeu, tot just inicia un projecte innovador per donar resposta a la situació que pateixen els joves en el context de crisi socio-econòmica actual, així com les dificultats que hi troben per poder accedir al mercat de treball.
PUBLICITAT

Les persones a les que va adreçat aquest projecte són el col·lectiu de joves de la comarca de l’Anoia, en edat compresa entre els 18 i 30 anys, amb baixa qualificació professional, bé perquè en algun moment han abandonat els seus estudis o bé per tenir escassa o nul·la experiència laboral.

L’objectiu principal del projecte és contribuir a la igualtat d’oportunitats de les persones joves, fent que les seves possibilitats d’inserció siguin majors. De manera més específica, es pretén motivar als participants per la recerca de feina i que assoleixin més confiança en les seves pròpies capacitats per poder desenvolupar-se professionalment.

L’acompanyament per part de l’equip tècnic al llarg de tot el procés, permetrà que paral·lelament es treballin competències i habilitats socials i personals que intervenen en la recerca i l’exercici d’una ocupació.

La metodologia que s’aplicarà serà la d’itineraris personals d’inserció, dissenyant un pla d’actuació adaptat a les necessitats de cada participant i incidint en l’orientació laboral, formació i intermediació laboral.

El punt fort d’aquest projecte és la generació d’aliances empresarials a través d’una xarxa d’empreses col·laboradores que participaran de manera molt activa, reforçant la tasca d’orientació i formació que duu a terme la Creu Roja, tals com processos formatius, pràctiques en empreses, gestió d’ofertes.

Aquest dispositiu es desenvoluparà al llarg de tot aquest any i les persones interessades poden inscriure’s o demanar més informació a: Creu Roja Anoia, C/ Les Comes 34 d’Igualada; 93 803 07 89.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.