TORNAR
PUBLICITAT

Creu Roja formarà 15 persones per treballar en petites i grans superfícies

L’objectiu principal del curs és l’activació de les persones no ocupades perquè es puguin incloure al mercat laboral

economia
Dimecres, 12 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’acció formativa per a l’especialitat de Caixer/a-Reposador/a es farà en línia, tindrà una durada de 70 hores i començarà a finals de setembre. La formació es desenvoluparà en el marc del Projecte Activant Capacitats per a l’Ocupació adreçat a famílies amb especials dificultats.

PUBLICITAT

Creu Roja Anoia obre una línia formativa en el marc dels Projecte Activant Capacitats per a l’Ocupació adreçats a famílies amb risc d’exclusió social, on es preveu formar a 15 persones en l’especialitat de Caixer/a-Reposador/a.
La formació està adreçada a persones a persones aturades -aturats de llarga durada, immigrants amb dificultats d’inserció laboral, famílies monoparentals, entre altres situacions- i té per objectiu adquirir coneixements i competències bàsiques sobre la manipulació dels productes alimentaris i fomentar la conscienciació de pràctiques saludable.
Altres accions previstes estan relacionades amb la capacitació professional, la formació en competències transversals i tècniques, com també en el reforç i desenvolupament de competències bàsiques i personals per tal de millorar la ocupabilitat del participant.
Finalment, un dels punts forts del projecte és la generació d’aliances empresarials a través d’una xarxa d’empreses col·laboradores que participaran de manera activa, reforçant la tasca d’orientació i formació que duu a terme la Creu Roja, com processos formatius, pràctiques en empreses, gestió d’ofertes, mentoring i coaching empresarial.
Per inscriure’s cal adreçar-se a la seu de Creu Roja Anoia, al carrer de les Comes, 34 d’Igualada, trucar als telèfons 678 52 21 36 - 93 803 07 89 o també, enviar un correu elecrtònic a gemma.gonzalez@creuroja.org


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.