TORNAR

Emma de Llanos parlarà sobre "Resiliència en clau femenina" a la cinquena edició del Meeting UEA Inquieta

Emma de Llanos, consultora, directora de diversos programes de recursos humans i professora d’EADA

economia
Dissabte, 13 novembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El dijous 25 de novembre, al Restaurant Mas dels Vivencs de la Pobla de Claramunt, tindrà lloc la cinquena edició del Meeting UEA Inquieta, el punt de trobada acadèmic i social de referència de les dones empresàries de l'Anoia. L'acte comptarà amb la participació de la prestigiosa consultora Emma de Llanos, que parlarà sobre "Resiliència en clau femenina".

La UEA Inquieta és la comissió de treball de la Unió Empresarial de l'Anoia que treballa per empoderar, donar visibilitat i suport a la dona directiva, professional i empresària de la comarca. En aquest marc, organitzen cada any una trobada, el Meeting UEA Inquieta, oberta a tothom, però adreçada especialment les dones empresàries, directives i/o professionals de la Catalunya Central.

La presentació del V Meeting UEA Inquieta ha comptat amb Aïda Torrens, membre de la comissió de treball i Paula Arias, gerent i secretària general de la UEA.En aquesta cinquena edició, volen posar el focus en la resiliència des d'un vessant femenina, posant en relleu la capacitat de les dones per adaptar-se als canvis tant empresarials com socials que ha provocat la COVID-19.

Des de l'entitat assenyalen que "avui dia es parla molt de la resiliència com una de les qualitats necessàries per poder respondre als moments desafiants que estem vivint, especialment per a la dona, ja sigui en la vida privada, en l'entorn social o per desenvolupar-se en l'esfera professional. Són moltes les dones que es reconeixen aquesta capacitat de sobreposar-se i créixer davant l'adversitat i d'altres que es veuen superades pels esdeveniments, amb la pressió afegida que, com a dones, s'atribueixin certs estereotips socials que es volen satisfer."

Per parlar de resiliència des d'un vessant femenina es comptarà amb la presència d'una ponent de prestigi: Emma de Llanos. De Llanos és directora de diversos programes de recursos humans i professora d'EADA. És llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb grau de suficiència investigadora, diplomada en Gestió de Personal per EADA i certificada en LIFO. La seva trajectòria professional s'ha centrat en la consultoria i la formació acompanyant processos de desenvolupament directiu i de canvi per a empreses nacional i multinacionals. En aquesta línia, De Llanos oferirà una ponència destacant la resiliència com una qualitat a treballar i aprendre.

L'acte tindrà lloc el dijous 25 de novembre a les 19.30 h al Restaurant Mas dels Vivencs de La Pobla de Claramunt. Des de la comissió de treball de la Unió Empresarial s'espera "que l'esdeveniment segueixi tenint una bona acceptació i acollida. En aquest sentit, s'espera tenir una assistència d'unes 100-120 persones; fomentat a la vegada, l'intercanvi de coneixements, però també, el networking entre les persones assistents en un entorn distès, ja que un dels altres objectius d'aquesta comissió de treball és seguir impulsant accions i espais de relació de negoci i de trobada per a totes les empreses de la comarca."

Inscripcions

El preu d'entrada del V Meeting és de 25 € sòcies i 35 € no sòcies. Les inscripcions es poden fer a través de la web de la UEA o per correu electrònic a ueainquieta@uea.cat. L'acte està obert tant per a homes com per a dones. Enllaç de les inscripcions.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.