TORNAR

Els empresaris de l’Anoia participen en una Jornada que promou l’èxit empresarial

Es va fer una sessió de networking express

economia
Dijous, 17 juny 2010. 14:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Sota el títol, Claus per a augmentar les vendes i millorar els beneficis, la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), l’Ajuntament d’Igualada amb la col•laboració de Gabinete Balmes, van celebrar ahir 15 de juny una jornada amb l’objectiu de facilitar eines que garanteixin l’èxit de les empreses.

Davant un auditori de 65 empresaris de la comarca, els ponents varen proporcionar les claus per a millorar el desenvolupament de les seves companyies i assolir més vendes i majors beneficis.

D’aquesta manera, el gerent de l’empresa Gabinete Balmes, Josep Turpin, empresa que va col•laborat en la jornada, va presentar el seu test de desenvolupament i millora empresarial (TDME); una revisió de salut de l’empresa que permet detectar els factors desestabilitzadors i proporcionar solucions reals a curt i mig termini. Com a exemple de les possibilitats d’aquesta eina, en Juan Carlos Lozano, president de directivosygerentes.com, i en Sergi Gil, president d’Asgard Consulting, experts en l’àmbit de la creació d’equips d’alt rendiment i en la presentació de l’empresa a clients potencials e inversors, respectivament, van analitzar els mecanismes que actualment estan resultant altament profitosos en la dinamització dels recursos humans i en les tècniques de venda. Dos aspectes que, especialment, preocupen als empresaris.

Les expectatives generades a través de la informació facilitada en les ponències va provocar que, un trenta per cent dels assistents, sol•licités en aquell mateix moment, una revisió de la salut de la seva empresa, que Gabinete Balmes desenvoluparà de forma totalment gratuïta.

La Jornada va concloure amb l’entrega del llibre Método Ranking. Cómo superar la incertidumbre en el mundo empresarial, del qual el Sr. Sergi Gil n’és autor i una sessió de networking express amb tots els assistents.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.