TORNAR

Esquerra acusa el govern de Cabrera de fer perillar la viabilitat econòmica del poble

El govern socialista ”va rescindir el contracte amb l’empresa que gestionava l’enllumenat”

economia
Dissabte, 18 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cabrera d'Anoia afronta unes greus circumstàncies econòmiques segons l'anterior equip de govern, format per Esquerra i CiU. Esquerra, que havia ostentat l'alcaldia del 2011 al 2015 assenyala que "la gestió econòmica és desencertada" i que s'ha malbaratat "el superàvit que va deixar l'anterior govern". 

Els republicans han emès un comunicat en què qüestionen "la gestió econòmica del govern de Cabrera d'Anoia, encapçalada pel seu alcalde, Salustiano Monteagudo" (PSC) i assenyalen "el tancament econòmic del 2015 amb un dèficit de 431.000 euros". Segons ERC, això "ha comportat que l'Ajuntament estigui sota un pla de viabilitat per solucionar aquest deute i que fa perillar les inversions promeses per l'alcalde, dels propers cinc anys". Un dels principals maldecaps econòmics que afronta el govern, segons el principal partit de l'oposició, són deutes per valor de 200.000 euros amb la Diputació.

Jaume Gorrea (ERC) i Salustià Monteagudo (PSC), el 2009, quan eren aliats al governEn aquest sentit, apunten que "veníem d'un superàvit de 114.000 euros" amb el govern d'Units per Cabrera-ERC i CIU, i que "l'actual situació econòmica de les arques municipals està minvant els recursos en les àrees de Serveis Socials i atenció a les persones". Una altra de les crítiques de la formació independentista "és el trencament de contracte amb l'empresa Fulton; un contracte que es troba sota la supervisió de l'Institut Català d'Energia, i que es va iniciar amb el govern d'ERC i CIU per  aconseguir un estalvi i una millora en l'enllumenat del municipi". Afirmen que "també s'han deixat d'atendre pagaments a la Diputació per valor de 200.000 euros".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.