TORNAR
PUBLICITAT

El Fòrum Territorial de Piera torna a exigir millores a la B-224

L’alcalde Llopart anuncia durant la trobada importants millores al polígon

economia
Divendres, 1 desembre 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La problemàtica de la B-224 va tornar a marcar la trobada dels empresaris de Piera, en el segon Fòrum Territorial. La patronal proposa un grup de treball fixe per exercir de 'lobby'.

La Unió Empresarial va tornar a reunir-se amb els empresaris pierencs en el segon Fòrum Territorial. La trobada amb els empresaris de la zona va comptar amb la participació d'una quinzena d'empresaris del municipi representants de diferents sectors econòmics i també hi va participar l'alcalde de Piera, Josep Llopart, i el President de la UEA, Blai Paco. De nou, el tema estrella van ser les infraestructures, a més de la dificultat per trobar personal, són els temes que més preocupen, unes mancances que segons els empresaris "estan afectant la competitivitat del territori i de les empreses".

Els empresaris van subratllar la necessitat del desdoblament de la B-224 i l'enllaç de la B-40 amb l'A2, uns projectes que es veuen "imprescindibles" per garantir la mobilitat al territori. En aquest sentit l'alcalde de Piera va explicar que el tram de la B-40 més avançat és de Martorell a Sant Esteve Sesrovires, mentre que pel que fa a la resta no es veu la seva realització a curt termini. El President de la UEA va explicar que des de la UEA s'està treballant en col·laboració amb els diferents Ajuntaments perquè la variant Abrera -Masquefa sigui una realitat el mes aviat possible.

La trobada amb els empresaris pierencs, la setmana passadaTambé es va parlar del transport públic és un altre del temes que es considera prioritari per tal de garantir el manteniment de llocs de treball i la competitivitat del territori, ja que la manca de transport dificulta que les persones sense vehicle propi puguin optar a alguns llocs de treball.
La formació va ser un altre dels temes que es van tractar i en aquest sentit, molts dels assistents van proposar realitzar més accions formatives, sobretot cursos d'informàtica i idiomes. Des de l'Ajuntament es va anunciar el compromís de realitzar aquestes noves accions formatives.

Llopart va anunciar, emperò, també bones notícies. Una inversió per a la millora i conservació del Polígon de Piera. D'entre les millores va destacar la construcció de noves voreres, el manteniment dels parterres i una nova rotonda per facilitar el trànsit, entre d'altres. L'alcalde va explicar  que les obres s'iniciaran el mes de gener de 2018 i s' ha previst que finalitzin el maig del mateix any. D'altra banda, i en un altre sentit, els assistents van coincidir en manifestar la necessitat de promocionar Piera com un territori atractiu, amb les seves activitats i el seu comerç per atreure mes gent durant el cap de setmana i evitant que esdevingui una ciutat dormitori.

La UEA va proposar als assistents crear un grup de treball fixe format pels empresaris que voluntàriament en vulguin formar part amb l'objectiu de treballar per vehicular les propostes que vagin sorgint d'aquestes reunions. Aquest grup comptarà en tot moment amb el suport de l'entitat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.