TORNAR
PUBLICITAT

El Grup Carles adquireix el capelladí Despatx Rovira

El Grup Carles i Rovira ja mantenien des de feia anys acords de col·laboració

economia
Dissabte, 6 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'acord reforça la presència del Grup Carles a Capellades.  Rovira, per la seva banda, continuarà explotant la seva branca de negoci dedicada a la intermediació d'assegurances i immobiliària, sense descartar un futur acord amb Grup Carles per integrar també aquestes especialitats.

PUBLICITAT

L'igualadí Grup Carles ha tancat un acord important en firmar l'adquisició de la branca de negoci d'assessorament fiscal, comptable, laboral i mercantil de Rovira Assessorament i Gestió, S.L., un dels despatxos històrics de Capellades. De fet, ja hi mantenia un acord de col·laboració des de fa anys. Amb aquesta compra, Grup Carles reforça la seva posició a la població de Capellades on ja disposa d'una oficina des de l'any 2008, quan va assumir la continuïtat d'un altre despatx significat de la població, l'assessoria Respall.

L'encaixada entre els responsables de les dues partsAmb aquesta integració, també s'incorporarà a l'equip de Grup Carles l'economista David Aragon, amb l'objectiu de donar continuïtat de servei als clients i enriquir l'oferta professional de la consultora a la seva delegació de Capellades. El soci titular de Rovira Assessorament i Gestió, Josep Maria Rovira, es mantindrà vinculat professionalment amb Grup Carles durant un període transitori per garantir un correcte traspàs de la cartera de clients. Rovira, per la seva banda, seguirà dedicada a la intermediació d'assegurances i immobiliària, sense descartar un futur acord amb Grup Carles per integrar també aquestes especialitats.

"Aquest acord era un objectiu llargament perseguit per Grup Carles i ens permetrà enfortir l'oficina que ja tenim a Capellades, amb més volum de negoci i la incorporació d'un nou professional de l'àmbit fiscal i comptable que se sumarà a l'equip que dirigeix la Dolors Mena" afirma Xavier Carles, director general de Grup Carles, el qual afegeix que "els clients de Rovira seguiran rebent el mateix bon servei al qual estaven acostumats i, a més, es podran beneficiar de l'amplitud de serveis professionals de Grup Carles i també de la seva tecnologia com l'accés als serveis de gestió on-line".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.