TORNAR

Els Hostalets de Pierola està al dia en el pagament als seus proveïdors

El seu nivell d’endeutament és del 2,34% en relació al màxim legal del 110%

economia
Dimecres, 21 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’ajuntament dels Hostalets de Pierola presenta una situació molt estable a nivell econòmic, i des del consistori municipal s’assegura que no necessiten adherir-se al fons de finançament que ha creat el govern central per pagar les factures dels proveïdors.

Ajuntament Els Hostalets de Pierola

Fa uns dies el govern central va crear un fons de crèdit per que els ajuntaments poguessin finançar els pagaments endarrerits que tenen amb els seus proveïdors. Aquesta línia de crèdit té per objectiu ajudar a pagar a les administracions locals les factures pendents corresponents a tasques desenvolupades durant el quart trimestre de 2011.

Són molts els ajuntaments que ja han presentat la seva relació de pagaments pendents a proveïdors per poder acollir-se a la línia de crèdit impulsada pel govern de Madrid, però l’ajuntament dels Hostalets de Pierola certifica que no necessita aquesta ajuda per que ‘a data de 31 de desembre de 2011 no queda cap pagament per efectuar’. L’alcalde, Daniel Vendrell, apunta que ‘l’any 2011 l’ajuntament dels Hostalets de Pierola ha tingut tresoreria suficient per fer front a tots els seus compromisos amb els proveïdors, i per l’any 2012 es preveu que la dinàmica sigui la mateixa.’

Actualment el govern municipal es troba en un 2,34% d’endeutament en relació al 110% del màxim legal i segons l’alcalde ‘el pagament de les factures està dins dels marges correctes, es fa a l’entorn de 50 dies’.


1 Comentaris

M

Maria Ll.

Igualada

22 de març 2012.13:44h

Respondre

Segurament això es degut a una molt bona gestió de l’alcalde i del seu govern municipal i per tant se’ls ha de felicitar, però penso que també hi pot haver influït una mica el fet de que... Llegir més Hostalets de Pierola hagués premés la instal-lació d’un abocador al seu terme municipal.

Un abocador que en determinats moments ha portat la seva controvèrsia entre alguns veïns de la vila, però que segurament ha contribuït a aquesta bonança econòmica tan envejable que ara presenta aquesta població, i tot això sense que el fet de tenir-lo hagi representat cap càrrega negativa important. Potser valdria la pena que en prenguéssim nota

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.