TORNAR
PUBLICITAT

Igualada ofereix tres tallers gratuïts de coneixements pràctics per a emprenedors

Cursos per conèixer aspectes de fiscalitat i estudis de mercat

economia
Dimarts, 30 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els emprenedors d'Igualada tindran, a partir del març, un nou ventall de cursos per conèixer noves eines per als seus projectes. Aquests tallers tenen el suport de la Diputació i la Generalitat. 

PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, organitza diverses activitats formatives per a l'acompanyament de persones emprenedores i la consolidació i el creixement d'empreses. Els programes ofereixen mitjans que permetin a empreses i persones emprenedores millorar les habilitats directives i de gestió i afavorir el desenvolupament de la seva activitat empresarial. Les properes activitats formatives es desenvoluparan als mesos de març i abril.

El primer taller de formació porta per nom 'La Reforma Fiscal: com afecta a autònoms i al petit empresariat?', permetrà conèixer-ne els aspectes més destacables, amb especial incidència a les novetats introduïdes per a autònoms, micropimes i pimes. Entre els continguts que es tractaran, destaquen els següents: novetats en l'àmbit de l'Impost sobre les Persones Físiques, en l'àmbit de l'Impost sobre el Valor Afegit i en l'àmbit de l'Impost de Societats. Aquesta activitat està adreçada principalment a persones emprenedores, autònoms, empresaris individuals, micropimes i pimes, anirà a càrrec de Daniel Viader, professor en l'Àrea d'Economia i Empresa a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i a la Universitat Ramon Llull (URL) i advocat amb quinze anys d'experiència en l'assessorament jurídic-fiscal i tributari a pimes i altres ens. L'activitat es farà el dia 5 de març de 9 a 1.

Una de les aules de formació d'Ig-nova'Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci' és la segona activitat programada i permetrà proporcionar una metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. Aquestes dades expliquen quina és la informació crítica, quines fonts d'informació estan disponibles i fan possible realitzar un anàlisi per tal de quantificar el mercat, definir els clients i poder prendre les mesures més adequades per determinar la viabilitat de la idea de negoci. En el decurs de la sessió s'analitzarà qui són els clients, què vol dir viabilitat –legal, tècnica, econòmica, comercial, financera i social–, què vol dir la mida del mercat, quina és la mida crítica i mètodes per calcular la mida i quines són les fonts d'informació per determinar on trobar la informació necessària. La sessió, que anirà a càrrec d'Eulàlia Balañà, amb més de vint anys d'experiència en la creació i consolidació d'empreses i especialitzada en la gestió comercial, estudis de mercat i màrqueting, tindrà lloc el dia 19 de març de 9 a 2/4 de 2.

Per últim, la tercera activitat, 'Com fomentar les habilitats comercials', permetrà adquirir coneixements i habilitats per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei i que els participants coneguin les fases de venda i tècniques per ser més proactius i fer més bons tancaments. Entre els continguts que es tractaran, destaquen la diferència entre comunicar i transmetre, quines són les habilitats que tenen els bons comercials, quines són les debilitats i fortaleses per vendre, les cinc fases de la venda i com fer-les bé, quines habilitats es necessiten en cada fase de la venda, per quin motiu real compren els clients, les motivacions de compra, tipologies de clients i com vendre a cadascun d'ells, com defensar el preu quan no són els més econòmics i tècniques eficaces de tancament de vendes.

Aquesta activitat s'adreça a persones emprenedores, autònoms, directius, comercials i qualsevol persona que estigui en contacte amb el client. La sessió anirà a càrrec de Mónica Mendoza, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la UOC, EAE Business School i ESADE Alumni en l'àmbit del Màrqueting i les Vendes i es realitzarà el dia 16 d'abril de 9 a 1. Els tallers de formació són gratuïts i les places limitades. Es pot consultar el programa complet dels cursos a la web www.igualada.cat. Per a més informació i inscripcions, es pot contactar amb IG-Nova Tecnoespai al telèfon 93 806 65 55 o a través del correu electrònic oficinaempresa@aj-igualada.net.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.