TORNAR
PUBLICITAT

Joan Domènech, confirmat com a president de la Unió Empresarial

Serà president de la patronal anoienca fins que hi hagi comicis el 2019

economia
Divendres, 21 setembre 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Unió Empresarial consumava, en assemblea, el relleu a la presidència aquest dijous al vespre. Joan Domènech assumeix el càrrec, que compaginarà amb el de president de Fira d'Igualada.

PUBLICITAT

Fins a les eleccions que es convocaran l'any vinent, Joan Domènech serà el president de la UEA. Aquest dijous, una Assemblea General Extraordinària, una convocatòria oberta als socis de la patronal anoienca, tenia com a ordre del dia la intervenció del president sortint, Blai Paco i la intervenció i ratificació del president entrant, Joan Domènech. En la votació s'aprovava per unanimitat la ratificació del nou president de la UEA, Joan Domènech. Domènech va agrair a Blai Paco la seva confiança dipositada fa cinc anys perquè ell formés part de la seva junta directiva.

Segons Domènech, "el canvi que ha sofert l'entitat és brutal. Em trobo amb un empresariat molt diferent que el que hi havia abans. Fa 20 anys que sóc soci de l'entitat, 25 que sóc empresari, així que pràcticament, des dels meus inicis. El meu objectiu és el de garantir la continuïtat del projecte encetat per en Blai. No és un mandat nou, és la continuïtat d'un nou projecte començat fa cinc anys i que té molt d'èxit".

L'anterior president anunciava el mes passat la seva renúncia després de 5 anys al capdavant de la UEA. Paco va emetre un comunicat on va anunciar als socis de l'entitat que havia superat amb escreix el temps que es va proposar inicialment i creu que ara és el moment, amb l'entitat plenament consolidada, de passar el relleu a un nou president. Aquest dijous, a l'assemblea, Blai Paco afirmava que "la Unió Empresarial de l'Anoia m'ha aportat moltes coses. Ha estat una decisió molt difícil. Mai és el moment per prendre aquest tipus de decisió, però és evident que si analitzes l'entitat i la coneixes -com crec que és el meu cas-, hi ha un moment d'inflexió i és per això, que després del Sopar i ara que l'activitat, gairebé sempre frenètica, ha baixat el ritme, he cregut que ha estat el moment oportú per fer-ho".

Joan Domènech, esquerra, amb Blai PacoEl president sortint agraïa a la Junta Directiva de l'entitat haver gestionat amb facilitat el traspàs a un membre de la Junta "el meu mandat tenia dues idees clau: 25 membres, 25 presidents. Tot membre de Junta ha de representar l'entitat i sé que en Joan vol continuar en la mateixa línia. I l'altra és que l'empresari de la comarca volgués formar part d'aquest projecte, de la nostra entitat. Un projecte on tothom s'hi ha sentit identificat. Em sento molt orgullós de formar part de l'entitat. Gràcies a la seva visió, ambició i il·lusió fa que avui dia gaudim d'esdeveniments, projectes, accions i sectorials que ens confirmen que som una referència d'àmbit territorial". Concloïa que "és bonic marxar en un moment dolç i quan l'entitat té una referència gràcies a tots
els projectes engegats. Com a entitat hem demostrat que tenim les portes obertes. Som una entitat oberta, sense pors i generosa, i en la qual, la seva essència principal és la de ser una empresa de serveis que es deu al soci. M'he sentit estimat".

"Mateix lideratge"

Al seu torn, Domènech apostava "per continuar amb el mateix lideratge que el que ha iniciat Blai Paco durant el seu mandat", projectant una patronal comarcal de referència i que els projectes iniciats continuïn tenint la mateixa mecànica d'èxit, com també, que l'entitat estigui representada per
qualsevol membre de Junta de l'entitat. Domènech agraïa a la Junta Directiva per fer-li costat i per estar disposada a seguir amb el mateix compromís de projecte. Joan Domènech, el nou president de la Unió Empresarial de l'Anoia és des de fa cinc anys, el president de Fira Igualada, membre de junta de TIC Anoia; i en la seva faceta empresarial, fundador de la productora audiovisual Rosebud Films i de l'agència de comunicació global Boxcom. La Junta Directiva de l'entitat es mantindrà fins a finalitzar la legislatura, en la convocatòria d'eleccions l'any 2019. 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.