TORNAR

Lluït mercAnoia a Sant Martí de Tous

economia
Dimarts, 31 març 2009. 11:11. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La pluja va respectar el mercAnoia de Tous, el canvi d’horari van obligar ha matinar als comerciants i el muntatge de les parades es va fer acompanyats d’un plugim continuat fins una estona abans de l’inici on el cel s’obri deixant-nos a tots un bonic dia de primavera.
PUBLICITAT

MercAnoia a Sant Martí de Tous

En aquest tercer mercAnoia ens va acompanyar el delegat territorial de la Generalitat de Catalunya Sr. Jordi Fàbrega, la diputada Sra. Teresa Estruch, l’adjunta del delegat Sra. Francina Gabarró i el President del Consell Comarcal de l’Anoia Sr. Xavier Boquete que s’hi va incorpora posteriorment.

El delegat territorial va ser rebut per l’Alcalde David Alquézar que acompanyat pel seu consistori i pel president de la Federació Anoienca FACS Emili Castells varen mostrant-li les diferents activitats tan locals com comarcals en un acte forçà regit on l’Alcalde li va fer a mans al delegat del Govern d’un dossier explicatiu de totes les accions municipal.

Tot seguit l’Alcalde David Alquézar durant la presentació del mercAnoia a Tous va agrair-li al delegat del Govern Sr. Fàbrega la seva presencia en aquesta festa del comerç i dels serveis Anoiencs. També va expressar el reconeixement al president de la FACS Sr. Castells animant-lo a continuar treballant en l’impuls d’iniciatives amb valor afegit.

El president de la FACS va agrair les paraules de l’Alcalde, però va explicar que “mes que les paraules son els fets que les sostenen i fins a les hores s’ho valen” igualment l’Emili Castells li expressa al delegat del Govern la importància de la seva presencia en el mercAnoia “es un reconeixement per els comerciants, penseu que avui era un dia ideal per quedar-te a casa fins ven tard, però els nostres emprenedors amb un exercici de responsabilitat s’han arremangat i no ha faltat a la cita amb el mercAnoia”

Jordi Fàbrega va disculpar la absència del president de la Generalitat Sr. Montilla que per motius d’agenda no ha pogut assistir, el delegar va destacar que el Govern de la Generalitat esta valorant molt positivament les iniciatives emprenedores com el mercAnoia i procuraran impulsar-les en les properes ajudes, també va destacar les ganes l’il·lusió i l’excel·lent ambient que es respira entre els comerciants i serveis que cada vegada mes es demostra que han d’anar junts.

El delegat del Govern, l’Alcalde i la comitiva van fer una passejada per el mercAnoia saludant a tots els expositors i alguns d’ells li ban oferir els seus productes perquè els proves el Sr. Fàbrega s’interessava per els processos de fabricació, producció, etc.

En l’acte de cloenda i desprès de fer el tradicional “sorteig mercAnoia” el president de la FACS va anunciar que l’entrega dels premiats es fera el proper 19 d’abril al Mas els Vivencs en el marc de la primera FESTA FACS comarcal.

FACS


1 Comentaris

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

31 de març 2009.20:39h

Respondre

Fotografies meves del MercAnoia
http://picasaweb.google.com/josepm.torras/MercAnoiaSantMartiDeTous

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.