TORNAR

Munich obrirà enguany set botigues a la Xina

La Generalitat remarca la potència de la marca anoienca en el mercat exterior

economia
Dissabte, 27 juny 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El 2014 la firma capelladina de roba esportiva Munich va tancar amb una facturació que superava els 22 milions d'euros. Una fracció important és fruit de la potència de la seva projecció exterior, que vol ampliar enguany amb l'obertura al mercat xinès

PUBLICITAT

L'empresa de disseny i fabricació de calçat esportiu i de moda Munich, amb seu a Capellades, té previst obrir 7 botigues a la Xina durant el 2015. Munich té presència en aquest país des de fa més de 10 anys i des de fa un any i mig aposta per l'obertura física de comerços. Segons Xavier Berneda, conseller delegat de l'empresa, "la Xina és un mercat molt important que valora que els productes siguin fets a Barcelona".

L'expansió de Munich arribarà a la Xina, en set botigues novesMunich ha participat a la XXII Setmana de la Internacionalització, organitzada per la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ amb l'objectiu d'impulsar la presència a l'exterior de les empreses catalanes. Els directors de les 35 Oficines Exteriors de Comerç i d'Inversions han mantingut prop de 900 reunions personalitzades amb empresaris catalans a Barcelona, Lleida, Reus, Tortosa, Manresa i Girona.

Fundada fa 75 anys, Munich és a més de 40 països. Va tancar l'any passat facturant més de 22 milions d'euros. Per a l'empresa, el pes de les noves tecnologies té una gran importància en la seva estratègia de negoci. Berneda explica que "les xarxes socials són un canal que té retorn perquè ens dóna l'opció de monitoritzar el consumidor final". La companyia ha posat en marxa la plataforma web MyWay, a través de la qual el client pot personalitzar les seves sabatilles. Per a l'empresa, aquesta eina els permet "obtenir informació sobre tendències de disseny a cada país". A l'hora de sortir a l'exterior, l’empresa valora tres aspectes: "que siguin mercats ràpids, de poca inversió i on puguem tenir més poder de marca". Els països que per estil de vida connecten amb la marca Barcelona són els que donen millors resultats, segons el responsable de l'empresa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.