TORNAR

Les noves empreses i cooperatives igualadines ja poden optar a les subvencions

Per a empreses donades d’alta el passat 2017

economia
Diumenge, 20 maig 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Ajuntament d’Igualada, dins la línia de donar suport a l'emprenedoria local, obre un any més la línia d’ajuts per empreses de nova creació incloent també, per tercer any consecutiu, aquelles constituïdes sota la forma jurídica de societat cooperativa. Els ajuts s’adrecen a les empreses que hagin estat creades durant l’any passat. 

PUBLICITAT

Per a poder optar a aquestes subvencions cal tenir en compte un seguit de requisits bàsics: haver donat d’alta l’empresa el 2017, haver invertit en immobilitzat material un mínim de 3.000 euros, haver formalitzat una contractació laboral amb l’excepció dels empresaris individuals i acreditar la viabilitat tècnica, econòmica i financera de la iniciativa. A més de la inversió, es tindrà en especial consideració aquelles empreses que hagin formalitzat contractacions estables i les que es creïn en la forma jurídica de societat cooperativa. 

El termini de sol·licitud romandrà obert entre el 21 de maig i el 15 de juny de 2017 i les bases de la convocatòria, informació i formularis corresponents es poden trobar al web tramits.igualada.cat. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.