TORNAR
PUBLICITAT

L'Oficina de Captació d'Inversions de la MICOD obre un geoportal

Una eina que es complementa amb la ja existent dels Polígons dels Plans

economia
Dissabte, 29 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A partir d'ara, els ajuntaments d'Igualada, Castellolí i Jorba disposen d'un nou sistema d'informació dels seus polígons industrials, a través d'un Geoportal desenvolupat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i promogut per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD), amb l'objectiu de fomentar la promoció i dinamització de les àrees industrials d'aquest territori.

PUBLICITAT

Posar al dia el coneixement dels polígons industrials és una de les tasques que urgeixen per elaborar propostes de millora que promoguin l'atracció i la localització d'activitat als PAE i impulsar la col·laboració d'operadors i empreses privades. La col·laboració, cooperació i intercanvi d'informació amb els operadors immobiliaris i la recollida i sistematització de la informació respecte de l'oferta de sòl i sostre industrial disponible i el teixit empresarial existent millorarà la qualitat de la informació disponible, fent possible el posicionament territorial de l'activitat econòmica en el Geoportal.

El geoportal: informació diàfana i precisa sobre el territoriA més, aquesta aplicació complementa el Geoportal dels Polígons dels Plans, desenvolupat prèviament per la UPIC, que cobreix els municipis de Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt, de la Comarca de l'Anoia. El Geoportal, que serà accessible properament a través del web investcentercatalonia.cat, serveix per a mostrar la informació relativa a l'activitat econòmica, comercial, industrial i de serveis, d'un polígon d'activitat econòmica amb els emplaçaments geoposicionats. Permet utilitzar la informació com a eina d'anàlisis a través de la incorporació i visualització de diferents capes d'informació, en aquest cas, relatives als polígons d'activitat econòmica a la zona.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.