TORNAR

El Parc Agrari de la Conca d'Òdena crea una sectorial de restauració i comerç

Amb l’objectiu de sumar esforços i avançar cap a un consum de productes de proximitat que reverteixin positivament en el territori més proper, proporcionant també una alimentació de qualitat, saludable, amb valor afegit i sostenible

economia
Diumenge, 31 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Consell Comarcal de l'Anoia, amb una quinzena de municipis i entitats com el Col·lectiu Eixarcolant, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, van impulsar la creació del Parc Agrari de la Conca d'Òdena, amb la voluntat de ser una eina de dinamització social i econòmica que realci el territori i totes les activitats que s'hi desenvolupen.

El Parc Agrari comptarà amb un tercer eix, al costat del de turisme i oci i el dels productors, amb la creació de l'Associació de Restauració i Comerç de la Conca d'Òdena, una entitat que neix "amb l'objectiu de sumar esforços i avançar cap a un consum de productes de proximitat que reverteixin positivament en el territori més proper, proporcionant també una alimentació de qualitat, saludable, amb valor afegit i sostenible", han explicat els impulsors del projecte.

Actualment el Consell Comarcal de l'Anoia està oferint assessorament a tots aquells comerços i restaurants que vulguin adherir-se a la nova plataforma integrada dins el Parc Agrari, i que valorin millorar aspectes visuals i de comunicació al voltant d'aquests productes, "convertint-los en una veritable eina de diferenciació que proporcioni un valor afegit a l'establiment", han assenyalat des de l'ens, des d'on també s'ofereix assessorament culinari per tal d'incorporar de forma correcta i original els productes de proximitat en les cartes i menús de la Conca d'Òdena.

Els establiments interessats poden posar-se en contacte amb sllopart@anoia.cat o al 679 964 671. Per més informació sobre el projecte, es pot consultar la pàgina web.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.