TORNAR

Pere Aragonès anuncia que "hi haurà un pla especial" econòmic per l'Anoia després del coronavirus

Enric Conill transmet al vicepresident la necessitat de millora de les comunicacions a la comarca

economia
Dijous, 7 maig 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Ha tingut lloc una reunió de Pere Aragonès amb diversos agents socials i econòmics de la comarca i de la Conca d'Òdena, per conèixer de primera mà les necessitats econòmiques i socials dels empresaris, comerciants, autònoms i treballadors. Avança que "hi haurà un programa especial de recuperació econòmica".

Pere Aragonès, vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, i el portaveu municipal d'ERC Igualada, Enric Conill, es van reunir telemàticament aquest dimecres amb la Unió Empresarial de l'Anoia, Igualada Comerç, TIC Anoia i els sindicats UGT i CCOO per afrontar la nova situació econòmica del territori. Una reun

El Vicepresident va explicar que es prendran mesures en l'àmbit econòmic a la Conca d'Òdena atesa la "singularitat" del territori i que "d'acord amb les especifitats dels municipis, confinats abans que ningú, caldrà afrontar els greuges amb mesures econòmiques pel territori". Així, demanava als diferents actors econòmics i empresarials quines són les seves "necessitats" i afegia que "tractarem a fons les problemàtiques de la Conca per poder aportar solucions i mesures concretes en l'economia de l'Anoia amb un programa especial de recuperació econòmica".

Va admetre que "hi ha una evident necessitat de la Conca d'Òdena de rebre suport en l'àmbit econòmic. Caldrà convertir aquestes dificultats en oportunitats per rellençar l'economia d'Igualada i de la comarca". El cap de files d'ERC Igualada, Enric Conill, va insistir en la necessitat d'aconseguir millorar les comunicacions ferroviàries amb la resta de Catalunya. Finalmenten la reunió també s'han tractat diverses preocupacions en els àmbits econòmics com el tèxtil, de restauració, digital, turístic i comercial per part dels diferents participants a la reunió. Hi haurà més reunions els propers mesos.

Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.