TORNAR

Reunió de la Fundació Comerç Ciutadà a Igualada

Aquest organisme defensa els interessos de més de 4.000 establiments

economia
Dimecres, 1 abril 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’última reunió del Patronat de la Fundació Comerç Ciutadà (FCC) va tenir lloc a Igualada el passat dimecres 25 de març. En la trobada es va parlar de diferents temes comercials amb l’especial èmfasi en l’actual entorn de crisi economica.

La Fundació privada Comerç Ciutadà es va constituir el setembre de 2004, amb la intenció de reforçar el paper de l’associacionisme comercial d’àmbit territorial i dotar-se d’un organisme comú on poder consensuar línies d’actuació conjuntes. Malgrat la tipologia diversa de cada una de les ciutats, hi ha un seguit de problemes, ja siguin de qualitat urbanística, de manteniment, de finançament, de dinamització i de relació amb les administracions locals i autonòmiques, que són comuns a tots els centres urbans de les ciutats que pertanyen a la Fundació Comerç Ciutadà.

La Fundació representa el comerços dels centres urbans de Badalona, Figueres, Granollers, Igualada, Mataró, Olot, Sabadell, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. La FCC defensa els interessos de més de 4.000 establiments comercials i prop de 3.500 empresaris de les PIMES de comerç ciutadà.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.