TORNAR

La sectorial logística de la UEA impulsa formacions per a l’especialització del seu sector

Es tracta d’un curs de 24 hores titulat ’Responsable de Transports i Expedicions’

economia
Dilluns, 23 abril 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La patronal anoienca, a través de la sectorial logística, organitza un curs de formació per adequar-se a la nova normativa de subjecció de càrregues. La logística és una de les sis sectorials que té la UEA, junt a metall, paper, químic, assessors i immobiliaris.

PUBLICITAT

La sectorial logística de la Unió Empresarial de l'Anoia impulsa enguany accions formatives per pal·liar la manca de personal especialitzat en aquest àmbit productiu. La formació és un dels fronts, doncs, que s'ha marcat com a prioritaris la sectorial, a part d'altres temes que afecten el sector com les infraestructures. En aquest sentit, ha organitzat un curs sobre la nova normativa de subjecció de càrregues.

Una de les formacions logístiques impartides a la UEA amb anterioritatLa normativa que entrarà en vigor el proper mes de maig de 2018 i determina una sèrie de normes tècniques, que hauran d'aplicar-se en la subjecció de les càrregues en els camions i que també regularà les inspeccions tècniques que es faran als vehicles comercials en el territori espanyol. També hi ha el títol de 'Responsable de Transports i Expedicions, que arrencarà al maig. És un curs de 24 hores que té per objectiu proporcionar als assistents el marc de comprensió estratègic i operatiu per treballar en la gestió dels transports i les expedicions i brindar un conjunt de tàctiques i eines pràctiques orientades al desenvolupament diari de l'activitat en termes d'organització i planificació del servei.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.