TORNAR

Set empreses afectades per la crisi generada per la COVID-19 han participat en el programa de Mentoratge de Vilanova del Camí

L’objectiu del programa, impulsat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí i desenvolupat per PIMEC, amb el finançament de la Diputació de Barcelona, és millorar i impulsar l’activitat d’aquestes empreses a través del mentoratge

economia
Dissabte, 4 desembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Set empreses anoienques s'han beneficiat del programa de Mentoratge que ha impulsat l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, amb la voluntat de fer un acompanyament als empresaris a través del mentoratge. A través de diverses sessions, experts de PIMEC han assessorat als empresaris i emprenedors anoiencs. La patronal catalana també va tenir cura de fer l'acollida, el pla de treball i l'assignació dels mentors.

PUBLICITAT

El programa ha estat finançat per la Diputació de Barcelona, en el Marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020, aportant un fons econòmic extraordinari als centres de serveis a les empreses, com el vilanoví, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats d'emprenedors i empreses afectats per la crisi provocada per la pandèmia.

Segons el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, Jordi Barón, amb aquest programa de mentoratge "s'han identificat els punts de millora i s'han establert els plans de treball per a donar impuls a l'activitat empresarial."

Les empreses que han participat en aquest programa de mentoratge han estat: Yolanda Cano; Serveis Energètics Integrals de l'Anoia, SL; Craft Beer Anoia, SL; Cerámicas Rocandi, SCP, Thaïs saló de Perruqueria; Fustes Closa, SA; Conos, SCP i Marmeles Comercial Gourmet, SL.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.