TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

La UEA dona formació a 365 treballadors durant el 2019

A més del reciclatge i especialització de treballadors, la patronal desenvolupa també cursos de formació de directius

economia
Dimecres, 29 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La patronal anoienca ha fet balanç de les seves accions formatives durant el darrer exercici. En total, han estat 22 cursos i tallers en diversos àmbits, en els que han pres part prop de 400 persones.

PUBLICITAT

Els alumnes del curs de programes en entorns de produccióLa Unió Empresarial ha donat a conèixer el balanç en matèria formativa del 2019. Un balanç que considera "balanç molt positiu" marcat pel "compromís per a la formació de treballadors i treballadores". Han estat en concret 22 accions formatives, "fet que suposa un total de 675 hores de formació i 365 persones formades". Aquesta formació té diverses vessants "amb una tasca per a l'especialització de treballadors i treballadores de la comarca, organitzant cursos per sectors econòmics" però també "tallers transversals" i "cursos a mida de les empreses i formació executiva de qualitat als directius i directives i gerents de les empreses".

Formacions subvencionada i especialitzada

Per una banda, hi ha hagut formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Ministeri de Treball i Seguretat Social. Es un tipus de formació adreçada a treballadors en actiu i gratuïtes. Durant aquest 2019 s'han realitzat diverses propostes formatives com: idiomes, comptabilitat, administració, vendes, ofimàtica, soft skills (programació neurolingüística, intel·ligència emocional, mindfulness).

També s'ha desenvolupat formació especialitzada, executiva o a mida de les empreses. En aquest cas, aquest tipus de formació ha nascut arran del treball de prospecció
realitzat per la UEA durant el 2018; i on les empreses van posar de manifest la seva inquietud d'optimitzar els seus processos productius o d'estalviar costos,  de gestionar el talent, les vendes, entre altres de caràcter sectorial com formació especialitzada per a empreses químiques o del sector metal·lúrgic. A tall d'exemple, algunes d'aquestes formacions han estat: eines digitals per a la millora de la productivitat, novetats comptables, sistemes integrats en la gestió de la qualitat, tècniques de tancament de vendes, d'Excel, entre d'altres.

De cara a aquest 2020, les accions formatives que hi ha plantejades són: subvencionades (personal branding, manipulació de productes químics, mindfulness, gestió de recursos humans, programació neurolingüística, nòmines i seguretat social, coaching, comptabilitat avançada, qualitat en el servei) i pel que fa a l'especialitzada: el programa d'operacions en entorns de producció -amb la UdL com a partner-, nova ISO 45001:2018 sistemes de gestió de la seguretat i social en el treball, visual thinking, màrqueting digital i comunicació 2.0, les 12 úniques tècniques per captar clients i la creació d'equips d'alt rendiment EAR amb EADA com a partner.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.