TORNAR

L’UEA Magazine: Premi a la Millor Revista Associativa Espanyola 2009

economia
Dijous, 25 juny 2009. 16:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'UEA Magazine, la revista econòmica i empresarial de la Comarca de l'Anoia, que edita i publica la Unió Empresarial de l'Anoia, va rebre el passat dimarts 16 de juny el premi a la millor revista associativa espanyola de l'any 2009. El premi va ser atorgat en el marc del II Congrés KORAZZA per a associacions empresarials que va tenir lloc a l'Hotel Hesperia Tower, i on hi va col·laborar la patronal Foment del Treball Nacional.
PUBLICITAT

L'equip de la UEA recollint el premi

L'UEA Magazine ha rebut el premi a la millor REVISTA ASSOCIATIVA per la seva claredat, nivell estilístic, amenitat i per la seva eficàcia informativa.

La Unió Empresarial de l'Anoia va publicar el primer número de la revista el setembre de l'any 2002 amb el nom d'Anoia Empresarial , posteriorment al setembre de 2005, coincidint amb el canvi de local de la UEA es va es va fer un canvi radical a la revista en quan a format i continguts, amb una imatge molt més moderna i sota el nom d'UEA Magazine. La revista té un periodicitat trimestral i conté informació de les activitats que realitza la UEA, entrevistes a personatges d'actualitat, informació de les empreses associades, reportatges sobre l'economia comarcal, opinions d'experts i notícies d'interès empresarial.

Actualment publiquem més de 4000 exemplars que repartim gratuïtament al conjunt d'empreses de la Comarca i comarques veïnes. També es fa arribar a les entitats empresarials territorials comarcals de Catalunya.

UEA


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.