TORNAR
PUBLICITAT

La UEA obre la quarta edició del programa per a inserir laboralment a majors de 30 anys

En les anteriors edicions, 30 PLUS ha tingut un alt percentatge d’insercions: un 85% de llarga durada

economia
Dimarts, 19 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Gairebé un any després que la pandèmia arribés a Catalunya, l'efecte que ha tingut en l'apartat socioeconòmic i en l'atur ha estat més que notable. Per pal·liar aquesta situació, la UEA engega una iniciativa per a persones majors de 30 anys en situació de desocupació.

PUBLICITAT

L'Anoia té gairebé 9.000 persones aturades. En aquest marc, la Unió Empresarial de l'Anoia impulsa una nova edició del programa 30 PLUS, un programa de formació i inserció laboral. Es tracta d'un projecte que forma part de la línia de treball de l'entitat anoienca per seguir creant ocupació i ajudar en la millora de la situació del mercat laboral anoienc i dinamitzar l'activitat empresarial i econòmica de la comarca. El programa ofereix contractació subvencionada a les empreses per inserir persones aturades.

Els participants d'una de les edicions anteriors de PLUS 30Les persones seleccionades rebran una formació a mida de les necessitats del lloc de treball. Els requisits per participar en el programa és que les persones siguin majors de 30 anys i estiguin en situació d'atur, és a dir, han d'estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants de feina. El projecte té la subvenció del SOC i del Ministeri de Treball. Des de la Unió Empresarial de l'Anoia s'acompanyarà a totes les persones que participin en el programa, ja sigui durant el procés de preselecció com a candidats i durant el procés de formació i incorporació a l'empresa.

Bones xifres d'inserció

En anteriors edicions, 30 PLUS ha tingut unes estadístiques molt positives en els darrers anys, ja que la taxa d'inserció de llarga durada mitjana és del 85%. En aquestes 4 edicions s'han pogut ajudar a més 60 persones en situació d'atur que s'han format i s'han incorporat al món laboral, ateses que aquestes incorporacions són perfils demandats per les empreses. En aquesta edició, la UEA ja compta amb un llistat de diversos perfils professionals que busquen les empreses de la comarca: administratiu/va, mosso de magatzem, manteniment industrial, instal·lador, maquinista de canvi, mecànic muntador, planxadora oficial, soldador, mecànic torner, comercial... entre altres perfils que sol·liciten i cerquen les empreses anoienques. En aquest cas, les persones que estiguin en recerca de feina i vulguin formar part d'aquest programa per incorporar-se a una empresa anoienca, poden enviar el seu currículum o demanar més informació per correu electrònic a femocupacio@uea.cat o formacio@uea.cat, o bé trucant per telèfon al 93 805 22 92.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.