TORNAR
PUBLICITAT

La UEA renova el conveni amb TÜV Rheinland Ibérica

economia
Diumenge, 24 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dimarts, la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) va renovar el conveni amb l’empresa TÜV Rheinland. L'objectiu principal de l'acord, segons la UEA, és donar a les més de 2.000 empreses vinculades a l’entitat una formació, assessorament i informació de primera mà en tot allò relacionat amb Inspeccions reglamentàries de Seguretat Industrial, Controls de qualitat, Certificacions de Sistema de Gestió, Seguretat i qualitat de producte, Medi Ambient, entre altres.

Ramon Felip, president de la UEA, i Ramon Moya, Delegat de TÜV Rheinland a Manresa, signen el conveni

TÜV Rheinland Ibérica Inspection, Certification & Testing, S.A., és una empresa que té més de 130 anys d’experiència, i al llarg d’aquest temps s’ha anat especialitzant en els serveis relacionats amb la Qualitat, la Innovació, la Seguretat Tècnica i la Protecció de les Persones i del Medi Ambient. En l’actualitat TÜV Rheinland està present en més de 50 països, i compta amb més de 10.000 empleats experts, cadascun a disposició de la industria, l’empresa i les persones.

Les empreses interessades en aquest conveni es poden posar en contacte amb la UEA a través del correu uea@uea.cat o bé del telèfon 93 8052292. També, per a totes aquelles consultes relacionades que vulguin efectuar, TÜV Rheinland estarà 2 tardes al mes a disposició del socis per assessorar-los gratuïtament.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.