TORNAR

La UEA treu una bateria de cursos, la meitat d’ells gratuïts

6 dels 11 cursos són 100% gratuïts i 4 dels 5 de pagament poden estar parcialment bonificats

economia
Divendres, 28 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Eines de coaching, Qualitat en el servei o Comptabilitat avançada són algunes de les formacions gratuïtes. Altres com Finances, costos i pressupostos per a no financers, Power BI o  Com abordar la transformació digital a la pime tenen matrícules subjectes a una bonificació parcial.

PUBLICITAT

La Unió Empresarial de l’Anoia publica dues línies de cursos a partir de setembre. La primera d’elles, gratuïta, ofereix els cursos d’Eines de coaching -nivell 1 i 2-, Nòmines i Seguretat Social -nivell bàsic i avançat-, Qualitat en el servei i Comptabilitat avançada. La segona, de pagament, ofereix continguts en Gestió de conflictes, Com abordar la transformació digital a la pimes, Finances, costos i pressupostos per a no financers, Power BI i Creació d'Equips d'Alt Rendiment (EAR). Excepte el darrer curs, la resta dels quatre anteriors poden estar parcialment bonificats.
Des de la sectorial s’assenyala també que si es tornés a decretar un nou confinament, els cursos es finalitzaran a distància.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.